Volkswagen Festival: Τιμήθηκε το Golf, το πιο εμβληματικό μοντέλο της μάρκας

Στο φετινό εορταστικό φεστιβάλ, χιλιάδες φίλοι της μάρκας, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλά happenings με δώρα και εκπλήξεις.

Volkswagen Festival: Τιμήθηκε το Golf, το πιο εμβληματικό μοντέλο της μάρκας

Στο πλαίσιο εορτασμού των 50 χρόνων του Volkswagen Golf, του πιο εμβληματικού μοντέλου της μάρκας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Volkswagen Festival και ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό live performance του Σάκη Ρουβά, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall στο Μαρούσι.

Στο Golden Hall εκτεθηκαν 22, οι 8 θρυλικές γενιές του Golf, η συλλεκτική επετειακή έκδοση Golf 50 years, το Polo, όλη η οικογένεια SUV, τα ηλεκτρικά ID. μοντέλα της Volkswagen καθώς και το Amarok. Οι χιλιάδες φίλοι της μάρκας, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλά happenings και activations με δώρα και εκπλήξεις.

Φτιαγμένο για τη ζωή

«Σήμερα, γιορτάζουμε τα 50 χρόνια Golf. Ένα μοντέλο εμπνευσμένο από τη ζωή, φτιαγμένο για τη ζωή. Διαχρονικό, καινοτόμο, με δυναμικό design, το Golf ήταν πάντα το αυτοκίνητο που εκδημοκράτιζε τη μετακίνηση. Έκανε το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας και τα πληρέστερα συστήματα ασφαλείας, διαθέσιμα για όλους.» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kosmocar, Ιωάννης Εμιρζάς.

Ενέργεια και πάθος

Το Volkswagen Festival απογειώθηκε με το iconic live performance του Σάκη Ρουβά, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με την αστείρευτη ενέργεια και το πάθος του. Η παρουσίαση έγινε από τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος μαζί με τον Ιωάννη Εμιρζά, καλωσόρισαν τους καλεσμένους.

Ο εορτασμός των 50 χρόνων του Golf, συνεχίζεται με το Volkswagen Parade στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων έως τις 5 Νοεμβρίου με εκδηλώσεις, test drive, πάρτι, ενώ θα προσφέρονται προνόμια σε όσους ενδιαφερόμενους θέλουν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους Volkswagen.

Προσφορές

Πιο συγκεκριμένα: Με κάθε παραγγελία νέου Golf, δώρο τα 2 πρώτα service προγραμματισμένης συντήρησης. Με κάθε ανταλλαγή μοντέλου Volkswagen με οποιοδήποτε νέο μοντέλο της μάρκας, όφελος 500 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v