Ο Μικρός Πρίγκιπας έρχεται τον Δεκέμβριο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Έπειτα από sold-out παραστάσεις στο Παρίσι, το Σίδνεϊ, το Ντουμπάι και μια σεζόν στο Μπρόντγουεϊ, το αγαπημένο έργο έρχεται και στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από τις 10 έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Ο Μικρός Πρίγκιπας έρχεται τον Δεκέμβριο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Μετά από sold-out παραστάσεις στο Παρίσι, το Σίδνεϊ, το Ντουμπάι και μια σεζόν στο Μπρόντγουεϊ, “Ο Μικρός Πρίγκιπας”, 80 έτη μετά την πρώτη έκδοσή του,  σηματοδοτείται ως ένα από τα βιβλία με τον μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων, 200 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως αλλά και  μεταφράσεων, όντας δεύτερο στη σειρά μετά την Βίβλο, έρχεται στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από τις 10 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2024, με μια νέα σκηνική παραγωγή γεμάτη με θεατρικό θέαμα, που ζωντανεύουν την κλασική ιστορία περιπέτειας που αγαπήθηκε από όλες τις γενιές.

Ο Μικρός Πρίγκιπας είναι  παραγωγή της Broadway Entertainment Group. Την βραβευμένη δημιουργική ομάδα του Μικρού Πρίγκιπα διευθύνει η  σκηνοθέτιδα και χορογράφος Anne Tournié. Η προσαρμογή λιμπρέτου και συν-σκηνοθεσία είναι από την Chris Mouron και πρωτότυπη μουσική από τον Terry Truck. Ο σχεδιασμός των βίντεο της Marie Jumelin, τα κοστούμια από την Peggy Housset, ο σχεδιασμός φωτισμού από τον Stéphane Fritsch. Σχεδιασμός ήχου από τον Tristan Viscogliosi. Προβολή βίντεο από τον Etienne Beaussart. Μαλλιά και μακιγιάζ από την Carmen Arbues Miro και στηρίγματα από την Aurélie Gandilhon.

Η πλούσια παραγωγή που αποτελείται από μια συγκλονιστική ομάδα συντελεστών “Πρώτης Γραμμής” στα παγκόσμια δρώμενα,  φέρνει στα μάτια μας τον όμορφο, ευαίσθητο, αμείλικτο, διάφανο, περίεργο και απρόβλεπτο Μικρό Πρίγκιπα. Η μοναδική αυτή παραγωγή είναι βέβαιο πως θα μας ταξιδέψει σε έναν αστερισμό συναρπαστικών χαρακτήρων με πολύχρωμα κοστούμια, χοροθέατρο, εναέρια ακροβατικά και Hi Tech Videos.

 

Πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Από 10 έως 15 Δεκεμβρίου 2024

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

10/12 - 20:00
11/12 - 20:00
12/12 - 20:00
13/12 - 20:00
14/12 - 15:00 & 20:00
15/12 - 15:00 & 20:00

Εισιτήρια κανονικά από 25€

Μείον 20% σε παιδικά εισιτήρια στις ζώνες VIP, Α΄ Ζώνη & Β΄ Ζώνη

·         Η έκπτωση στα παιδικά εισιτήρια ισχύει για παιδιά έως 12 ετών

·         Οι τιμές εισιτηρίων διαφέρουν ανά ημέρα

Προπώληση εισιτηρίων www.more.com

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v