Η μεγάλη γιορτή της Skoda

Η Skoda διοργανώνει ένα ξεχωριστό ολοήμερο event για τους φίλους της μάρκας και της αυτοκίνησης, το «Skoda Let’s Explore Together».

Η μεγάλη γιορτή της Skoda

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, 10:00 το πρωί, στο The Ellinikon Experience Park, θα παρουσιαστούν αποκλειστικά στο Ελληνικό κοινό σε Avant Première τα ολοκαίνουργια Skoda Kamiq, Scala και Octavia.

Skoda Let’s Explore Together: Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 10:00 το πρωί @The Ellinikon Experience Park - Plaza C

Οι καλεσμένοι θα οδηγήσουν όλη τη νέα γενιά Skoda, ανάμεσα τους και το νέο Kodiaq και το αμιγώς ηλεκτρικό Enyaq, ενώ θα μάθουν τα νέα της μάρκας και θα ενημερωθούν για τις After Sales υπηρεσίες της Kosmocar καθώς και τα προγράμματα της VW Financial Services.

Χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου που θα φωτογραφηθεί με το κοινό και θα δώσει live συνέντευξη στους fans του brand. Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις δράσεις του Skoda Let’s Explore Together στο επίσημο website της www.skoda.gr, καθώς και να κλείσουν test drive με το μοντέλο που επιθυμούν και να εξασφαλίσουν τη θέση τους για το πιο hot πάρτι της χρονιάς.

Ισχυρή και στιβαρή εμφάνιση

Το ολοκαίνουργιο Skoda Kodiaq: πιο ευρύχωρο, πρακτικό και βιώσιμο από ποτέ. Η νέα γενιά της SUV ναυαρχίδας: ισχυρή και στιβαρή εμφάνιση, νέα χαρακτηριστικά και ακόμη πιο ευρύχωρο εσωτερικό.

Πλήρως επανασχεδιασμένο εξωτερικό: τα πρώτα στοιχεία της νέας σχεδιαστικής γλώσσας Modern Solid και περαιτέρω αεροδυναμικές βελτιώσεις.

Περισσότεροι χώροι και άνεση: πιο ευρύχωρο, μινιμαλιστικό εσωτερικό με βιώσιμα υλικά, με Škoda Smart Dials, head-up display και σύστημα infotainment με ChatGPT.

Απόδοση έως 204 ίπποι

Ευρύτερη γκάμα συστημάτων πρόωσης: αποδόσεις ισχύος από 150 ίππους έως 204 ίππους, πρεμιέρα της plug-in υβριδικής έκδοσης με περισσότερα από 100 χλμ. αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας. Τεχνολογία αιχμής: καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης, νέας γενιάς προβολείς LED Matrix και Dynamic Chassis Control (DCC Plus).

Για μία ακόμη φορά η ναυαρχίδα της στα SUV προσφέρει αυξημένες διαστάσεις, ενώ ενσωματώνει τα πρώτα στοιχεία της σχεδιαστικής γλώσσας Modern Solid. Το ολοκαίνουργιο Kodiaq διατίθεται με συστήματα infotainment τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης μιας οθόνης 13 ιντσών στον βασικό εξοπλισμό και ενός head-up display προαιρετικά. Βασικό εξοπλισμό αποτελούν και τα καινοτόμα Škoda Smart Dials με απτική ανάδραση.

Ενσωμάτωση του chatbot ChatGPT

Στα τέλη του 2024 το σύστημα φωνητικού ελέγχου θα εξελιχθεί περαιτέρω με την ενσωμάτωση του chatbot ChatGPT που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη. Επιπρόσθετα, το μεγαλύτερο SUV της Skoda υιοθετεί μια νέα φιλοσοφία εσωτερικού που βασίζεται στα Design Selections. Τα τέσσερα κινητήρια σύνολα προσφέρουν ισχύ από 150 ίππους έως 204 ίππους και συνδυάζονται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο DSG. Πλέον η γκάμα περιλαμβάνει μια plug in υβριδική έκδοση με ηλεκτρική αυτονομία άνω των 100 χλμ., καθώς και μια έκδοση με ήπια υβριδικό σύστημα. Ο κορυφαίος 2.0 λίτρος κινητήρας πετρελαίου συνδυάζεται με τετρακίνηση. Το ντεμπούτο τους κάνουν επίσης οι νέας γενιάς προβολείς LED Matrix με σημαντικά μεγαλύτερη απόδοση φωτός, καθώς και το σύστημα Dynamic Chassis Control (DCC Plus).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v