Πιο φθηνά τρία δημοφιλή SUV της Volkswagen

Η Kosmocar - Volkswagen, εντείνει τις προσπάθειες της για να προσφέρει τα εξαιρετικά της μοντέλα σε πιο προσιτές τιμές.

Πιο φθηνά τρία δημοφιλή SUV της Volkswagen

Η Kosmocar - Volkswagen λανσάρει την έκδοση Essential και στα δημοφιλή μοντέλα Taigo, T-Cross και T-Roc, ενώ είχε προηγηθεί το λανσάρισμα των εκδόσεων Essential στα Tiguan και Golf.

Και επειδή η τελική τιμή πώλησης αποτελεί το βασικό κριτήριο που κρίνει την επιλογή του υποψήφιου αγοραστή, η Kosmocar – Volkswagen, τονίζει τις νέες χαμηλότερες τιμές. Πλέον το Taigo στην έκδοση Essential έχει τελική τιμή 19.500 ευρώ, το T-Cross  στην έκδοση Essential κοστίζει 19.950 ευρώ και T-Roc στην έκδοση Essential προς 25.700 ευρώ.

Οι νέες εκδόσεις Essential για τα Taigo και T-Cross εξοπλίζονται με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης (TSI) των 95 ίππων που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων. Το T-Roc φέρει κινητήρα βενζίνης 1.0 TSI 116 ίππων, καθώς και  κινητήρα diesel 2.0 TDI 116 ίππων. Οι δύο αυτοί κινητήρες συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι εκδόσεις Essential, όπως και όλα τα μοντέλα της Volkswagen, συνοδεύονται από 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, προσφέροντας ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Ενδεικτικά, ο βασικός εξοπλισμός των εκδόσεων Essential περιλαμβάνει: Προβολείς LED & πίσω φώτα τεχνολογίας LED. Σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρους με σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης και λειτουργία αναγνώρισης πεζών. Σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας. Lane assist – Ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, με ενεργή υποβοήθηση στο τιμόνι. Αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης πίσω. Κλιματισμό. Πολυλειτουργικό τιμόνι. Digital Cockpit – Ψηφιακός πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8’’. Σύστημα Infotainment “Composition” με έγχρωμη οθόνη αφής 8’’. Ψηφιακή ραδιοφωνική λήψη DAB+. Προβολή και χειρισμός εφαρμογών smartphone (Google Android Auto και Apple CarPlay). Ψηφιακές υπηρεσίες Volkswagen Connect.

 

Στη γκάμα της Volkswagen προστίθενται και οι παρακάτω κινητήρες/εκδόσεις ανά μοντέλο. Ειδικότερα, ο κινητήρας βενζίνης 1.0 TSI 116 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι πλέον διαθέσιμος στην ελληνική αγορά στις εκδόσεις Life, More & Style για το Taigo. O κινητήρας βενζίνης 1.5 TSI 150 ιππων με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG που είχε αρχικά λανσαριστεί μόνο στην R-Line, τώρα θα διατίθεται και στις εκδόσεις Life και More στο T-Cross. Ο 2.0 TDI κινητήρας πετρελαίου με 116 ιππων  και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων λανσάρεται και στην έκδοση Life του T-Roc πέρα από την εισαγωγική Essential. O 2.0 TSI κινητήρας βενζίνης 4MOTION με 265 PS και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG στο Tiguan.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v