5 πράγματα που μισούν οι Παρθένοι

Σε γενικές γραμμές, θα μπορούσαμε να πούμε «Μισούν τα πάντα» αλλά θα ήταν λάθος. Οι Παρθένοι δεν είναι ούτε λίγο της γενικολογίας.

 

5 πράγματα που μισούν οι Παρθένοι

Οι Παρθένοι είναι από εκείνα τα ζώδια που ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Σίγουρα οι πιο απρόβλεπτοι από την τριάδα της Γης και σίγουρα οι λιγότερο υπομονετικοί. Έχουν την τάση να εκνευρίζονται εύκολα, σχεδόν όσο εύκολα θα ξεχάσουν τον εκνευρισμό τους με μια αστεία σαχλαμάρα. Μέσα σε όλα, όμως, υπάρχουν και ορισμένα κλισέ του Παρθένου τα οποία δεν συζητούνται αρκετά συχνά, και μάλλον θα έπρεπε.

Επειδή ίσως η γνώση τους να σε βοηθήσει να σώσεις την σχέση σου με κάποιον Παρθένο κάποια στιγμή. Ώρα να μάθεις, λοιπόν, ποια είναι τα πράγματα (και οι συμπεριφορές) που δεν αντέχουν να βλέπουν μπροστά τους οι Παρθένοι.

Και, ναι. Το ξέρουμε πως η φήμη τους λέει πως θα μπορούσαμε να γράψουμε «Μισούν τα πάντα» και να τελειώνουμε, αλλά αυτό δεν θα ήταν αλήθεια. Στην πραγματικότητα, οι Παρθένοι δεν είναι ούτε λίγο της γενικολογίας – τους αρέσει να γίνονται πολύ συγκεκριμένοι με τους στόχους τους όταν αποφασίσουν να πετάξουν φαρμάκι.

Μισούν το χάος
Είναι λογικό που η πιο σταθερή τους φήμη έχει να κάνει με την τάξη και την καθαριότητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κυκλοφορούν παντού με ένα σφουγγαρόπανο στο χέρι. Σημαίνει και ότι έχουν την ικανότητα να σου κάνουν «Σςςς!» και να νιώθεις πως σου το κάνει βιβλιοθηκάριος. Ε, και μετά τσιμουδιά.

Μισούν να αισθάνονται άχρηστοι
Σε περιπτώσεις που κάτι έχει πάει στραβά και δεν υπάρχει τρόπος να βοηθήσουν ή κάποια λύση να σκεφτούν, θα τους δεις να βραχυκυκλώνουν και να φεύγουν από το δωμάτιο θυμωμένοι. Δεν μπορούν να διανοηθούν ότι υπάρχουν προβλήματα πέρα απ’ τον έλεγχό τους (και τον ανθρώπινο έλεγχο γενικότερα).

Μισούν τα πλήθη
Οι καλύτερες διακοπές για έναν Παρθένο δεν έχουν να κάνουν με το πού. Έχουν να κάνουν με το πόσο μόνοι θα είναι και πόσες μέρες θα τους επιτρέψεις να κλείσουν το κινητό.

Μισούν την αγένεια
Ενώ και οι ίδιοι δεν φημίζονται για τους καλούς τους τρόπους – στην καλύτερη μπορούν να σε ξεχ*σουν με το γάντι – απεχθάνονται να βλέπουν αγενείς ανθρώπους μπροστά τους. Ίσως επειδή είναι σε άρνηση για την δική τους αγένεια και νιώθουν ότι κοιτάζουν στον πιο άβολο καθρέφτη; Ποιος ξέρει.

Μισούν την αδιακρισία
Εδώ δεν θα πούμε ότι παίζει οξύμωρο σχήμα επειδή κατά βάθος είναι κουτσομπόληδες. Όλοι είμαστε κουτσομπόληδες. Και οι Παρθένοι, συγκεκριμένα, μπορούν να το κάνουν πολύ έξυπνα και χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς. Και όταν βλέπουν κάποιον που δεν κατέχει αυτή τη δεξιότητα... τουλάχιστον τον περιφρονούν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v