Οι διάσημοι που είναι Παρθένοι

Το ζώδιο της τάξης και της ηθικής. Ή το ζώδιο της απόλυτης επικριτικότητας. Ή το ζώδιο που δεν θα κάνει τίποτα από αυτά και θα κοιτάξει την δουλειά του – αλλά αυτό είναι σπάνιο.

 

Οι διάσημοι που είναι Παρθένοι

Ο Παρθένος θεωρείται το ζώδιο της τάξης και της ηθικής. Ή το ζώδιο της απόλυτης επικριτικότητας. Ή το ζώδιο που δεν θα κάνει τίποτα από αυτά και θα κοιτάξει την δουλειά του – αλλά αυτό είναι σπάνιο. Και επίσης αν κοιτάς μόνο την δουλειά σου, δύσκολα γίνεσαι διάσημος, και αυτό είναι ένα κείμενο για διάσημους.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι ανήκουν σε αυτό το ιδιαίτερο ζώδιο.

Ντέιβ Σαπέλ (24 Αυγούστου)

Επικριτικότητα δεν είπαμε; Ο Ντέιβ Σαπέλ είναι ο βασιλιάς της επικριτικότητας, άλλοτε με αποτελέσματα καλά και άλλοτε με αφιλεγόμενα. Σίγουρα όχι Παρθένος που θα κοιτάξει την δουλειά του, εκτός κι αν δουλειά του θεωρήσουμε να μετράει λεφτά.

Μπλέικ Λάιβλι (25 Αυγούστου)

Αυτή την περίοδο οργιάζουν οι φήμες ότι ήταν παρεμβατική κατά τα γυρίσματα της νέας της ταινίας με το πόσο ήθελε να ελέγχει τα πάντα. Οπότε, ναι, δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι.

Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ (25 Αυγούστου)

Δεν ξέρουμε αν σοκαριστήκαμε που είναι Παρθένος ή που γενικά μάθαμε ότι ανήκει σε κάποιο ζώδιο, μιας και τον είχαμε λιγάκι στο μυαλό μας ως σουηδικό ξωτικό. Αλλά αν δεις τις επιλογές των ρόλων του, οκέι, βγάζει λίγο νόημα εν τέλει.

Τζον Μαλέινι (26 Αυγούστου)

Έκρυβε τόσο μεγάλο πρόβλημα εθισμού για τόσο πολύ καιρό; Φουλ Παρθένος κίνηση. Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να το διατηρήσει κρυφό. (Ούτε ο Λέων, ο Λέων θα το χρησιμοποιούσε για να αλλάξει το αφήγημα γύρω του, ενώ ο Παρθένος Τζον απλά το δήλωσε ως γεγονός.)

Τζακ Μπλακ (28 Αυγούστου)

?????
?????????

Κάμερον Ντίαζ (30 Αυγούστου)

Ίσως η μόνη περίπτωση Παρθένου που κοιτάει την δουλειά του σε αυτή τη λίστα, μιας και είναι η μόνη που είπε “Θα φύγω από την βιομηχανία” και το τήρησε (για σεβαστό χρονικό διάστημα, έστω).

Σάλμα Χάγιεκ (2 Σεπτεμβρίου)

Το βλέμμα; Παρθένος. Το διαμάντι; Παρθένος. Το βάιμπ; ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Αλλά είναι από τους πιο αρχοντικούς ανθρώπους στον πλανήτη, οπότε μπορεί να μας κρίνει όλους όσο θέλει. Το αξίζουμε.

Κιάνου Ριβς (2 Σεπτεμβρίου)

Οκέι, να κι ένας ακόμα Παρθένος που κοιτάει την δουλειά του, και χωρίς να εγκαταλείπει την βιομηχανία. Και γενικά χαιρόμαστε γιατί ο Κιάνου βελτίωνει οποιαδήποτε λίστα στην οποία τοποθετείται.

Μπιγιόνσε (4 Σεπτεμβρίου)

Και όσο περισσότερο περιστρέφει το ίματζ της γύρω από το πόσο κλασική αμερικάνα είναι, τόσο πιο εμφανές γίνεται και το ζώδιό της. Προσωπικά ΚΑΙ επαγγελματικά.

Στίβεν Κινγκ (21 Σεπτεμβρίου)

Ο άρχοντας του τρόμου δεν περιμέναμε να είναι αυτό το ζώδιο. Αλλά, από την άλλη, ο τρόμος ως είδος μπορεί όντως να συνδεθεί με κάποιο ζώδιο; Ή απλά είναι τόσο καλός συγγραφέας που μάς μπέρδεψε πάλι; Δεν πειράζει όπως και να ‘χει.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v