Γυναίκα οδηγός του ΚΤΕΛ Κατερίνης πήγε κάθε επιβάτη στο σπίτι του λόγω σφοδρής κακοκαιρίας

Η Δήμητρα Τζιάτζιου έγινε το πρόσωπο της ημέρας, όταν αποφάσισε να γυρίσει κάθε επιβάτη του αστικού ΚΤΕΛ, που οδηγούσε στο σπίτι του για να τον προφυλάξει από τις καταιγίδες.

Γυναίκα οδηγός του ΚΤΕΛ Κατερίνης πήγε κάθε επιβάτη στο σπίτι του  λόγω σφοδρής κακοκαιρίας

Η καλή viral είδηση της ημέρας μάς έρχεται από την Κατερίνη, κι έχει ως πρωταγωνίστρια μια γυναίκα οδηγό του αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης. Ο λόγος για τη Δήμητρα Τζιάτζιου η οποία κι εκτελούσε το βραδινό δρομολόγιο Κατερίνης, Νέας Εφέσου, Κονταριωτισσας, Αγίου Σπυρίδωνα, Βροντού, Καρίτσας, Δίου. Η οδηγός του ΚΤΕΛ αποφάσισε να πάει κάθε έναν από τους επιβάτες του ΚΤΕΛ στο σπίτι του για να προφυλαχθούν από τη σφοδρή κακοκαιρία που μαινόταν στην περιοχή, και έτσι η Δήμητρα έγινε γρήγορα viral χάρη στην ανθρωπιά της.

«Θεωρώ ότι έγινα viral χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο.... Ήμουν βάρδια το βράδυ σε γραμμή που πηγαίνει σε 5-6 χωριά. Εκείνη την ώρα είχε πολύ κόσμο μέσα στο λεωφορείο», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του Action 24 σχετικά με το συμβάν.

«Τρεις μέρες στην Κατερίνη έριχνε απίστευτη βροχή, χαλάζι και κεραυνούς. Κανονικά δεν θα έπρεπε να το κάνω διότι αφήνουμε και παίρνουμε τον κόσμο από τις στάσεις. Από τους 30 επιβάτες, οι 12 μου ζήτησαν αν μπορώ να τους αφήσω κοντά στα σπίτια τους. Χωρίς δεύτερη σκέψη τους άφησα κοντά προκειμένου να μην πάθουν κάποιο ατύχημα και να μην βραχούν», πρόσθεσε, ενώ ανέφερε ακόμη ότι: «θα το ξαναέκανα. Όταν έχω επιβάτη 87χρονο με μπαστούνι που δεν μπορεί να περπατήσει, θα μπορούσα να τον αφήσω 100 μέτρα στη στάση μέσα στη βροχή; Δεν θα το έκανα... Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v