Καινοτόμες τεχνολογίες ελέγχου θερμοκρασίας για βελτίωση της άνεσης και της απόδοσης

Η Hyundai Motor Company και η Kia Corporation λανσάρουν τρεις τεχνολογίες ρύθμισης της θερμοκρασίας του εσωτερικού του οχήματος.

Καινοτόμες τεχνολογίες ελέγχου θερμοκρασίας για βελτίωση της άνεσης και της απόδοσης

Η Hyundai Motor και η Kia ανακοίνωσαν τρεις νέες τεχνολογίες ελέγχου θερμοκρασίας που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την άνεση των επιβατών και την ενεργειακή απόδοση στα οχήματα.

Το Nano Cooling Film μειώνει τη θερμοκρασία του εσωτερικού κατά πάνω από 12°C για να βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες του οχήματος και να μειώσει τις απαιτήσεις ψύξης της καμπίνας.

Το σύστημα θέρμανσης Radiant παρέχει γρήγορη, ενεργειακά αποδοτική ζεστασιά στους επιβάτες, βελτιώνοντας την άνεση κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού ενώ επεκτείνει την αυτονομία οδήγησης του οχήματος.

Το θερμαινόμενο γυαλί με μεταλλική επίστρωση χρησιμοποιεί την πρώτη παγκοσμίως τεχνολογία 48V για γρήγορη και ενεργειακά αποδοτική απόψυξη παραθύρων για βελτίωση της ορατότητας και συνεπώς της ασφάλειας.

Η Hyundai Motor Company και η Kia Corporation αποκάλυψαν τρεις τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του εσωτερικού του οχήματος για να προσφέρουν βελτιωμένη άνεση και ενεργειακή απόδοση στους επιβάτες.

Αυτές οι τεχνολογίες όχι μόνο βελτιώνουν την άνεση αλλά και εξοικονομούν ενέργεια, επιτρέποντας την αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας των οχημάτων στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Το ενδοδαπέδιο σύστημα ακτινοβολίας

Το Radiant Heating System, ειναι μια τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να ζεσταίνει γρήγορα τους επιβάτες κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Το σύστημα θέρμανσης ακτινοβολίας χρησιμοποιεί ένα θερμαντικό στοιχείο που εκπέμπει ακτινοβολούμενη θερμότητα προς τα πόδια των επιβατών, θερμαίνοντάς τα γρήγορα κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού.

Παράλληλα με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης του οχήματος, το σύστημα θέρμανσης με ακτινοβολία θα μπορούσε να εξοικονομήσει έως και 17% περισσότερη ενέργεια για να φτάσει σε μια επιθυμητή θερμοκρασία, εξοικονομώντας επίσης χρόνο για να επιτευχθεί αυτή η κατάσταση. Το σύστημα προσφέρει ζεστασιά στο κάτω μέρος του σώματος μέσα σε τρία λεπτά, βελτιώνοντας σημαντικά την άνεση των επιβατών.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v