Η Volvo Cars και η The Ocean Race φροντίζουν την υγεία των ωκεανών

Η Volvo Cars και η The Ocean Race ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους, συμπεριλαμβανομένης μιας κοινής αποστολής για την υγεία των ωκεανών.

Η Volvo Cars και η The Ocean Race φροντίζουν την υγεία των ωκεανών


Οι δυο εταιρείες μοιράζονται την ισχυρή δέσμευση για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και να συνεισφέρουν και να προσφέρουν πραγματική αλλαγή όπου χρειάζεται, συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης και διατήρησης των φυσικών οικοσυστημάτων και της βιοποικιλότητας.

Φυσική συγγένεια με τον ωκεανό

Ως συνεργάτης του The Ocean Race για περισσότερα από 25 χρόνια, η Volvo Cars έχει αναπτύξει μια φυσική συγγένεια με τον ωκεανό. Αυτή η επέκταση της συνεργασίας μας θα μας επιτρέψει να εργαστούμε μαζί για το κοινό μας ενδιαφέρον σχετικά με την υγεία των ωκεανών και τον κρίσιμο αντίκτυπό της στους ανθρώπους και τον πλανήτη.

«Αυτό στο οποίο πιστεύουμε και αυτό που κάνουμε στη Volvo Cars υπερβαίνει τα αυτοκίνητα, και το ίδιο ισχύει για τον αγώνα και την ιστιοπλοΐα στον ωκεανό – έτσι αυτό που έχουμε εδώ είναι μια φυσική εξέλιξη της συνεργασίας μας», λέει ο Jim Rowan, διευθύνων σύμβουλος της Volvo Cars. «Μαζί με το The Ocean Race, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια μεγαλύτερη φωνή για την υγεία των ωκεανών και τα δικαιώματα των ωκεανών».

«Ο αθλητισμός μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και όταν τρέχετε γύρω από τον πλανήτη μαθαίνετε να ονειρεύεστε μεγάλα και συνειδητοποιείτε ότι όλη η ζωή στη Γη βασίζεται στον Ωκεανό», λέει ο Richard Brisius, ο Πρόεδρος του Race του The Ocean Race. «Με τη Volvo Cars μοιραζόμαστε έναν μεγάλο στόχο και σήμερα ξεκινάμε περήφανα μαζί ένα τολμηρό, νέο ταξίδι. Το όνειρό μας είναι ένας υγιής ωκεανός, προς όφελος όλων».

Προστασία θαλάσσιων οικοσυστημάτων

Στο πλαίσιο της επέκτασης της συνεργασίας, η οποία εκτείνεται στη νέα δεκαετία, το The Ocean Race και η Volvo Cars θα συνεργαστούν για να βοηθήσουν στην περαιτέρω κλίμακα παγκόσμιων προσπαθειών για την αποκατάσταση και προστασία σημαντικών θαλάσσιων οικοσυστημάτων και τη χρήση της δύναμης του αθλητισμού και των ανθρώπων για να εμπνεύσουν και να υποστηρίξουν την αλλαγή που οδηγεί σε έναν πιο υγιή ωκεανό.

Σχετικά με το The Ocean Race

Από το 1973, το The Ocean Race προσφέρει μιας ανθρώπινη περιπέτεια όπως καμία άλλη. Για 50 χρόνια, έχει αναδείξει μερικούς από τους σπουδαιότερους ναυτικούς και αποτέλεσε το πεδίο δοκιμών για τους θρύλους του αθλήματος της ιστιοπλοίας.

Η 14η έκδοση του The Ocean Race ξεκίνησε από το Αλικάντε της Ισπανίας στις 15 Ιανουαρίου 2023 και ολοκληρώθηκε στη Γένοβα, την 1η Ιουλίου 2023, αφού επισκέφθηκε εννέα εμβληματικές πόλεις σε όλο τον κόσμο. Με επικεφαλής τον πλοίαρχο Charlie Enright, η Αμερικανική Ομάδα αγώνων κέρδισε τον αγώνα.

Το Ocean Race γιόρτασε την 50η επέτειό του το 2023 και προετοιμάζει το The Ocean Race Europe το 2025. The Ocean Race Atlantic το 2026 (Νέα Υόρκη- Βαρκελώνη) και την επόμενη έκδοση του αγώνα σε όλο τον κόσμο, που θα ξεκινήσει από το Αλικάντε της Ισπανίας το 2027.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v