Η Stellantis θα ενισχύσει την εξατομικευμένη εμπειρία κινητικότητας με την απόκτηση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης.

Το λογισμικό CloudMade AI έρχεται να προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης που εξελίσσουν τα οχήματα της Stellantis.

Η Stellantis θα ενισχύσει την εξατομικευμένη εμπειρία κινητικότητας με την απόκτηση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης.

Το CloudMade AI ενισχύει τη στρατηγική λογισμικού Stellantis Dare Forward 2030 προσθέτοντας ένα πλαίσιο που υποστηρίζεται από AI για την παροχή προηγμένων λειτουργιών σε οχήματα και εφαρμογές για κινητά. 

Με βάση τη συναίνεση των οδηγών, το λογισμικό CloudMade AI συλλέγει και αναλύει δεδομένα αυτοκινήτου για να παρέχει εξατομικευμένες και προγνωστικές λειτουργίες και θα υποστηρίξει τη μεσοπρόθεσμη ανάπτυξη του STLA SmartCockpit

Η συναλλαγή περιλαμβάνει την απόκτηση τεχνολογίας CloudMade και IP και την ενσωμάτωση των μηχανικών και των προγραμματιστών λογισμικού της

Το πλαίσιο με τεχνητή νοημοσύνη που δημιουργήθηκε από το CloudMade, με ενσωματωμένες γραφικές διεπαφές, είναι το κορυφαίο κιτ ανάπτυξης cloud και λογισμικού για τη συλλογή και ανάλυση συνόλων δεδομένων αυτοκινήτου και αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για να μεταμορφώσει την εμπειρία του χρήστη στο αυτοκίνητο και την κινητικότητα στο παρελθόν.

Το CloudMade επιτρέπει τη μεγιστοποίηση της αξίας των δεδομένων χρησιμοποιώντας τρεις προσεγγίσεις μάθησης: εξατομικευμένη μάθηση, η οποία προβλέπει τη συμπεριφορά ενός ατόμου σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, εκμάθηση στόλου και χρήση δεδομένων αισθητήρων σε όλες τις συσκευές για τον εντοπισμό και την κοινή χρήση χαρακτηριστικών του πραγματικού κόσμου. 

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα θα περιλαμβάνουν:

-      Προγνωστική συντήρηση και διαγνωστικά για τον προληπτικό εντοπισμό και τον προγραμματισμό των αναγκών συντήρησης και την παροχή ειδοποιήσεων, βελτιώνοντας έτσι τη διαθεσιμότητα του οχήματος.

-      Εξατομικευμένες εμπειρίες στο αυτοκίνητο, ικανές να προσαρμοστούν σε ατομικές προτιμήσεις, όπως ο έλεγχος του κλίματος, η καθοδήγηση σε στυλ οδήγησης και οι επιλογές ψυχαγωγίας.

-      Ειδικός φωνητικός βοηθός Stellantis, ενισχυμένος με προσαρμοσμένες δεξιότητες αυτοκινήτου για συμβουλές σχετικά με τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, ο οποίος απαντά σε ερωτήματα για συγκεκριμένα μοντέλα και βελτιστοποίηση της φωνητικής δρομολόγησης.

-      Βελτιστοποιημένη εμπειρία κινητού και απομακρυσμένες εντολές, όπως προγραμματισμός πριν από το ταξίδι, προετοιμασία μπαταρίας και άλλες προτεινόμενες δραστηριότητες, με βάση τη συχνή συμπεριφορά του οδηγού.

-      Προηγμένη πλοήγηση και χαρτογράφηση που θα παρέχει ενημερωμένους χάρτες, πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και έξυπνη δρομολόγηση, βελτιώνοντας έτσι τη συνολική εμπειρία πλοήγησης και βοηθώντας τους πελάτες να φτάσουν στον προορισμό τους πιο αποτελεσματικά.  

-      Στοχευμένες λειτουργίες για τη διαχείριση στόλου, που θα επιτρέψουν στους επιχειρηματικούς πελάτες να βελτιστοποιήσουν τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης, να μειώσουν τον χρόνο ταξιδιού και τη χρήση πόρων, να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την απόδοση των EV και, τελικά να διευκολύνουν την παρακολούθηση και τη διαχείριση του συνολικού στόλου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v