Νέα BMW Σειρά 1: Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα αυτοματοποιημένης οδήγησης

Η τέταρτη γενιά της Σειράς 1 διαθέτει πληθώρα συστημάτων αυτοματοποιημένης οδήγησης και ατόφιο σπορ χαρακτήρα.

Νέα BMW Σειρά 1: Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα αυτοματοποιημένης οδήγησης

Με δυναμική σχεδίαση, πλήρως αναθεωρημένη γκάμα συστημάτων κίνησης και εκτενώς βελτιωμένη τεχνολογία πλαισίου, η νέα BMW Σειρά 1 ενισχύει το προφίλ της ως το πιο σπορ μοντέλο στο περιβάλλον του ανταγωνισμού.

Η τέταρτη γενιά εξοπλίζεται με πλήρως αναθεωρημένη γκάμα συστημάτων κίνησης με ήπια υβριδική τεχνολογία 48 Volt και εκτενώς βελτιωμένη τεχνολογία πλαισίου.

Προσφέρει σημαντικά διευρυμένη γκάμα συστημάτων αυτοματοποιημένης οδήγησης και στάθμευσης. Στα στάνταρ χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται τα Driving Assistant με προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, Lane Departure Warning, Exit Warning και Traffic Sign Recognition, καθώς και το Parking Assistant με Reversing Assistant.

Στάθμευση μέσω smartphone

Στη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού ξεχωρίζουν συστήματα όπως τα Steering and Lane Control Assist, Automatic Speed Limit Assist, και καθοδήγηση διαδρομής όταν χρησιμοποιείται το Active Cruise Control με λειτουργία Stop & Go. Το Parking Assistant Professional διατίθεται επίσης για τις νέες BMW 120 και BMW 120d, επιτρέποντας τον έλεγχο της διαδικασίας στάθμευσης και των ελιγμών μέσω smartphone.

Εκτός από τα υψηλής ποιότητας συστήματα υποβοήθησης, η διευρυμένη γκάμα του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης αυτόματο κλιματισμό, σύστημα συναγερμού, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες και το BMW Live Cockpit Plus που περιλαμβάνει το σύστημα πλοήγησης BMW Maps βασισμένο στο cloud.

Διαισθητικός χειρισμός

Διαθέτει την τελευταία έκδοση του BMW iDrive με QuickSelect για διαισθητικό και άνετο χειρισμό των λειτουργιών του οχήματος. Η νέα αρχική οθόνη εμφανίζει εικονίδια λειτουργιών κάθετα τοποθετημένα στο ίδιο επίπεδο. Το «QuickSelect» εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται μετάβαση σε υπομενού.

Το νέο BMW iDrive έχει σχεδιαστεί στοχευμένα για χειρισμό μέσω αφής και φωνητικό έλεγχο. Βασίζεται στο BMW Operating System 9, το οποίο παρέχει επίσης τη βάση για μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη επιλογή πρόσθετων ψηφιακών υπηρεσιών. Οι ασύρματες αναβαθμίσεις λογισμικού επιτρέπουν την ενσωμάτωση νέων και βελτιωμένων λειτουργιών στο όχημα. Με το BMW ConnectedDrive Upgrades, οι οδηγοί μπορούν επίσης να δοκιμάσουν επιλεγμένες λειτουργίες δωρεάν για ένα μήνα και στη συνέχεια να τις παραγγείλουν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v