Μέχρι 218 ίππους αποδίδει το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Aceman

Το νέο MINI Aceman διατίθεται με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και «βγάζει» στον δρόμο 218 ίππους.

Μέχρι 218 ίππους αποδίδει το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Aceman

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Aceman είναι το πρώτο crossover στη κατηγορία των πολυτελών μικρών αυτοκινήτων. Συνδυάζει τις compact εξωτερικές διαστάσεις με τον μέγιστο δυνατό χώρο για τους επιβάτες και το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Η σχεδίαση του παρέχει χώρο για πέντε άνετα καθίσματα με το μήκος του οχήματος να είναι κάτι περισσότερο από τέσσερα μέτρα.
Το νέο MINI Aceman διατίθεται αποκλειστικά με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, εξασφαλίζοντας μετακινήσεις χωρίς εκπομπές ρύπων.
Ο αποδοτικός ηλεκτροκινητήρας εξασφαλίζει τη χαρακτηριστική διασκεδαστική οδήγηση MINI τόσο σε αστικές περιοχές όσο και σε διαδρομές εκτός των ορίων της πόλης.

Κατά το λανσάρισμα στην αγορά, θα είναι διαθέσιμο ως Aceman E, με αυτονομία  σύμφωνα με το WLTP στα 294 - 310 χλμ., και με αυξημένη ισχύ ως Aceman SE και αυτονομία 382- 407 χλμ.

Ο ηλεκτροκινητήρας ισχύος 184 ίππων του Aceman E παράγει ροπή 290 Nm, επιταχύνοντας το αυτοκίνητο από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 7,9΄΄. Η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 160 χλμ./ώρα. Με ισχύ 218 ίππους, το Aceman SE παράγει ροπή 330 Nm, επιτρέποντας στο όχημα να επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 7,1΄΄, μέχρι την τελική ταχύτητα των 170 χλμ./ώρα.

Με ενεργειακό περιεχόμενο 42,5 kWh, η μπαταρία του Aceman E επιτυγχάνει αυτονομία 310 χλμ. στον κύκλο δοκιμών WLTP. Η μπαταρία υψηλής τάσης του Aceman SE έχει ενεργειακό περιεχόμενο 54,2 kWh, παρέχοντας αυτονομία 406 χλμ. σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.

Εξατομικευμένη οδηγική εμπειρία

Με τις διαφορετικές ρυθμίσεις που προσφέρουν για την ανάρτηση, τα MINI Experience Modes προορίζονται για μια εξατομικευμένη οδηγική εμπειρία, η οποία μπορεί να ενταθεί ρυθμίζοντας την απόκριση του τιμονιού, καθώς με τα ειδικά βαθμονομημένα όρια παρεμβατικότητας του συστήματος ελέγχου πρόσφυσης.

Διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις. Ένα μακρόστενο λογότυπο στο σχέδιο της εκάστοτε παραλλαγής εξοπλισμού φιγουράρει στην μπροστινή περιοχή του μαρσπιέ. Η έκδοση Essential είναι ιδιαίτερα λιτή με καθαρές γραμμές, αναδεικνύοντας ορισμένα λειτουργικά μέρη, όπως το λογότυπο στο νέο φινίρισμα Vibrant Silver. Στην έκδοση Classic, η οροφή και οι εξωτερικοί καθρέπτες μπορούν να επιλεγούν σε μαύρο ή λευκό χρώμα για τη δημιουργία αντίθεσης. Η μάσκα διαθέτει γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, ενώ η εσωτερική της επιφάνεια και ο προφυλακτήρας βάφονται στο χρώμα του αμαξώματος.

Multitone οροφή

Η έκδοση Favoured προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης περιλαμβάνοντας την επιλογή της χαρακτηριστικής Multitone οροφής, σε συνδυασμό με λευκά καλύμματα καθρεπτών και πλαίσιο μάσκας σε χρώμα Silver. Η εξαιρετικά σπορ αύρα του νέου crossover είναι ιδιαίτερα εμφανής στην έκδοση JCW. Εμπνευσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η παραλλαγή αυτή διαθέτει τη δική της ξεχωριστή σχεδίαση εμπρός και πίσω. Η μάσκα φέρει πλαίσιο και το ειδικό για την παραλλαγή λογότυπο JCW σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, ενώ η οροφή αντίθεσης σε Chili Red και οι κόκκινες λωρίδες στο καπό υπογραμμίζουν τη δυναμική συνολική εμφάνιση. Εν τω μεταξύ, το πίσω μέρος έχει πολύ πιο μυώδες σχήμα, με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα από άκρη σε άκρη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v