5 σημάδια ότι το καλοκαιρινό φλερτ δεν είναι η φάση σου

Για πολλούς ανθρώπους το καλοκαίρι είναι η πιο ερωτική εποχή. Για άλλους όχι.

 

5 σημάδια ότι το καλοκαιρινό φλερτ δεν είναι η φάση σου

Για πολλούς ανθρώπους το καλοκαίρι είναι η πιο ερωτική εποχή. Για άλλους, είναι η εποχή που λιώνουν από την ζέστη και υποφέρουν. Και όσο τα πάντα γύρω μας αρχίζουν να τιμολογούνται για τουρίστες, μάλλον όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα μπαίνουν παρά τη θέλησή τους στην δεύτερη κατηγορία. Για τους ανθρώπους αυτούς, λοιπόν, το κόνσεπτ του καλοκαιρινού φλερτ μπορεί να μην είναι τόσο ονειρικό και ρομαντικό και χοτ όσο για τους άλλους.

Και αυτά είναι τα σημάδια ότι είσαι κι εσύ ένας από αυτούς τους ανθρώπους.

1. Παρατάς το φλερτ στη μέση επειδή σε χτύπησε η ζέστη
Αυτό ελπίζουμε να ισχύει μόνο για τα ονλάιν και όχι για τα από κοντά. Αλλά ξεχάσαμε· για να κάνεις τα από κοντά πρέπει να βγεις από το σπίτι. Αλλά και στο σπίτι να είσαι και να έχεις πιάσει την κουβέντα στο τσατ, κάποια στιγμή θα σηκωθείς μες στα νεύρα επειδή ίδρωσες και θα κάνεις το τρίτο μπάνιο της ημέρας. Οι πιθανότητες να επιστρέψεις στο τσατ με ζαχαρούχα διάθεση είναι χαμηλές.

2. Δεν την παλεύεις να είσαι στην παραλία
Δνε θα αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό εδώ πέρα, επειδή αυτό δεν είναι τέτοιο κείμενο. Αλλά αν είναι μια αλήθεια, τότε μάλλον δεν θα είσαι ποτέ σε φάση να κάνεις γνωριμίες στο πλέον καλοκαιρινό μέρος για γνωριμίες.

3. Η ζέστη στέλνει τη λίμπιντό σου στο διάολο
Δεν καταλαβαίνεις καν πού βρίσκει την όρεξη ο κόσμος για φλερτ και περιπέτειες και κλεφτά στις παραλίες πίσω από τα βράχια. Εσύ το μόνο που ξέρεις είναι κολλώδες δέρμα από τον συνδυασμό ιδρώτα και γενικευμένης αθηναϊκής μπίχλας. Και αυτό δεν έχει πονηρή γεύση αλμύρας, αυτό είναι κίνδυνος θάνατος ακόμα και για τους πιο φετιχιστές.

4. Η ζέστη στέλνει τη λίμπιντό σου στο διάολο (χειρότερη εκδοχή)
Ναι, καταλαβαίνεις φουλ γιατί ο κόσμος θέλει να ζευγαρώσει το καλοκαίρι. Στην πραγματικότητα, η ζέστη κάνει το σώμα σου να αντιδρά πιο γρήγορα από το μυαλό σου και μειώνει τις πιθανότητές σου να κάνεις κάτι, επειδή μεταμορφώνεσαι στον άνθρωπο που αφήνει τα πιο διαταραγμένα σχόλια κάτω από ποστ κόσμου στο Instagram. Και μπορεί να το κάνεις και στην αληθινή ζωή. Δεν ξέρουμε τι απ’ τα δύο είναι χειρότερο πλέον.

5. Η ζέστη σε κάνει να εκνευρίζεσαι εύκολα
Και τίποτα δεν θα χαλάσει το φλερτ πιο γρήγορα από το να μην μπορείς να δεις λίγο πιο πέρα από τα εκνευριστικά στοιχεία του συνομιλητή σου. Αυτό είναι σημείο των καιρών (όλοι είμαστε πιο ευερέθιστοι, και επίσης δεν είναι καθόλου αποδεκτό να κοιτάς τον κόσμο στα μέρη που θες να δαγκώσεις πλέον), αλλά ο καύσωνας δεν βοηθάει. Μισό να τσεκάρουμε αν έχει και ανάδρομο Ερμή για να συμπληρωθεί η αγία τριάδα.

6. Δεν έχει ανάδρομο Ερμή
Για την ακρίβεια, τελείωσε μία ημέρα πριν βγει αυτό το κείμενο. Οπότε δεν έχεις δικαιολογία από εδώ, συγγνώμη.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v