Καινοτόμες υπηρεσίες κινητικότητας στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Η Toyota άνοιξε το Inclusive Mobility Park στην καρδιά του Παρισιού ενόψει των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024.

Καινοτόμες υπηρεσίες κινητικότητας στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Το Toyota Inclusive Mobility Park διαθέτει καινοτόμες συσκευές και υπηρεσίες κινητικότητας που στοχεύουν να κάνουν την κινητικότητα προσβάσιμη και ευχάριστη για όλους.

Οι περισσότερες από τις λύσεις που παρουσιάζονται στο Inclusive Mobility Park χρησιμοποιούνται επίσης στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024.

Με αυτό το πάρκο, η Toyota στοχεύει στην προώθηση της κινητικότητας για όλους – το όραμά της για τη συνεχή μεταμόρφωση προς μια εταιρεία κινητικότητας.

Kοντά στον Πύργο του Άιφελ

Το πάρκο βρίσκεται κοντά στον Πύργο του Άιφελ και θα είναι ανοιχτό στους επισκέπτες της Toyota και κατόπιν πρόσκλησης κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 και στη γειτονιά στις 9-10 Σεπτεμβρίου 2024.

Η Toyota, ως παγκόσμιος εταίρος κινητικότητας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (IOC) και της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής (IPC), έχει δεσμευτεί να παρέχει βιώσιμες λύσεις κινητικότητας χωρίς αποκλεισμούς σε αθλητές, αξιωματούχους, εθελοντές, διαπιστευμένα μέσα ενημέρωσης και θεατές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Παιχνίδια Παρίσι 2024. Το Inclusive Mobility Park είναι ένας χώρος αφιερωμένος στην προβολή του οράματος της Toyota για την κινητικότητα για όλους.

Kινητικότητα χωρίς αποκλεισμούς

Το πάρκο διαθέτει πολλές λύσεις που καταδεικνύουν τη δέσμευση της Toyota για κινητικότητα χωρίς αποκλεισμούς:

- Ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία Toyota, όπως το Accessible People Mover (APM), σχεδιασμένα να χρησιμοποιούνται μέσα και γύρω από το Athletes Village και τους χώρους αγώνων για τη μεταφορά αθλητών και θεατών.

- Λύσεις μικροκινητικότητας τελευταίου μιλίου, όπως C+Walk S , C+Walk T και Yosh-E. Πρόκειται για συμπαγείς και εύχρηστες συσκευές που μπορούν να βοηθήσουν άτομα με διαφορετικές ανάγκες κινητικότητας σε αστικά περιβάλλοντα και χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του Παρισιού 2024.

Καινοτόμες λύσεις μετακίνησης που δημιουργήθηκαν από συνεργάτες και νεοσύστατες εταιρείες που υποστηρίζει η Toyota, όπως αυτοεξισορροπητικό προσωπικό μεταφορέα από τον Genny ή ένα πρώτο στο είδος του σύστημα πέδησης αναπηρικού αμαξιδίου από την Eppur.

Τεχνολογία υδρογόνου (H2), που φέρνει την ισχύ υδρογόνου στην καθημερινή ζωή – και ένα ποδήλατο φορτίου που λειτουργεί με H2 για να επιδείξει αυτήν την τεχνολογία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v