Οι διάσημοι που είναι Λέοντες

Διπλάσιο σε μέγεθος κείμενο απ’ ό,τι συνήθως. Επειδή προφανώς και υπερβολικά πολλοί διάσημοι είναι Λέοντες. Τι περίμενες;

 

Οι διάσημοι που είναι Λέοντες

Αν περίμενες ότι το κείμενο με τους διάσημους Λέοντες θα είχε παρόμοιο μέγεθος με τα υπόλοιπα, γελιόσουν. Ή δεν το περίμενες καν, επειδή ξέρεις από ζώδια και ξέρεις ότι προφανώς οι Λέοντες είναι φτιαγμένοι για να γίνουν διάσημοι (ή να πεθάνουν προσπαθώντας – o 50Cent πάντως δεν είναι Λέων, τσεκάραμε).

Αυτό που δεν ήξερες είναι ότι ο συντάκτης αυτών των κειμένων έχει ωροσκόπο Λέοντα, κάτι που τον κάνει πρακτικά Λέοντα, και που επίσης ευθύνεται 100% για κάθε περίσταση που μπορεί να είναι εξωστρεφής. (Το κανονικό του ζώδιο είναι Υδροχόος.) Οπότε διπλάσιο σε μέγεθος κείμενο, επειδή αυτό αξίζει στο πιο σταρ (ή ψωνισμένο) ζώδιο.

Τζένιφερ Λόπεζ (24 Ιουλίου)

Η τελευταία δουλειά της Τζένιφερ Λόπεζ ήταν μια τριλογία (άλμπουμ, ταινία, ντοκιμαντέρ) για τον εαυτό της και την ερωτική της ζωή. Ποιο άλλο ζώδιο θα έκανε κάτι τέτοιο, τόσο ξεδιάντροπα;

Ελίζαμπεθ Μος (24 Ιουλίου)

Το The Handmaid’s Tale μπορεί να ήταν μια υπέροχα σοκαριστική σειρά για μιάμιση περίπου σεζόν, με την ερμηνεία της να κάνει πολύ βαρύ κουβάλημα, αλλά σύντομα η βασίλισσα της ποιοτικής τιβί (έτσι την έχουν χρίσει τα περιοδικά) ανέλαβε και χρέη παραγωγού και φρόντισε η μισή διάρκεια των επεισοδίων να είναι αργόσυρτα κοντινά στην (ομολογουμένως μεγατόνων υποκριτικής ικανότητας) φάτσα της. Όπως κάθε σωστός Λέων.

Σάντρα Μπούλοκ (26 Ιουλίου)

Την έχει αντιπαθήσει ποτέ κανείς; Και αν ναι, τότε μάλλον τρία με πέντε άτομα τριγύρω γύρισαν και του είπαν «Ρε, πας καλά; Τι σου έφταιξε η Σάντα Μπούλοκ; Ήταν η Μις με το ζόρι!» Και είχαν δίκιο!

Μικ Τζάγκερ (26 Ιουλίου)

Υπάρχει καν νόημα να εξηγούμε σ’ αυτό το σημείο, δηλαδή;

Χέλεν Μίρεν (26 Ιουλίου)

ΤΙ ΦΑΣΗ ΛΙΓΟ Η 26Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΕΞ ΣΥΜΠΟΛΣ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ;

Κέιτ Μπέκινσεϊλ (Ναι, κι αυτή 26 Ιουλίου)

Ναι, οκέι, ΟΚΕΪ.

Κέιτ Μπους (30 Ιουλίου)

Ναι, είναι ο πιο μυστικοπαθής και κλειδωμένος στο σπίτι του Λέων που υπήρξε ποτέ. Αυτό δεν σημαίνει ότι περίπου 79% των μουσικών που βγήκαν από τότε δεν της χρωστάνε τον ήχο τους. Κι ας την έμαθε ο μέσος νέος λόγω του Stranger Things – όλα για καλό είναι.

Τέρι Κρουζ (30 Ιουλίου)

Ο Τέρι είναι Λέων, αλλά fun fact, τα pecs του είναι Τοξότες.

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (30 Ιουλίου)

Ο Άρνι έγινε από μπόντι μπίλντερ με περίεργη προφορά σε παγκόσμιο σταρ του Χόλιγουντ και μετά σε Κυβερνήτη της Καλιφόρνια – που, σίγουρα, δεν είναι κάτι που θα γραφτεί μάλλον ως καλό γεγονός στα βιβλία Ιστορίας, αλλά και πάλι, είναι τόσο Λέων ένερτζι. Και χωρίς να χάσει την περίεργη προφορά.

Τζέισον Μομόα (1 Αυγούστου)

Θες να μου πεις ότι ο επιδειξιομανής σέρφερ που είναι επίσης σούπερ διάσημος ηθοποιός είναι Λέων; Σοκ.

Μέρι-Λουίζ Πάρκερ (2 Αυγούστου)

Μόνο ένας αληθινός Λέων θα μπορούσε να κουβαλήσει στη πλάτη του μια σειρά όπως το Weeds – και, όπως έχει δηλώσει η ίδια, να μαζέψει μια καριέρα που πρακτικά κάποιος μπορεί να φτερνιζόταν στη κάμερα κι εκείνη έβγαζε τα ρούχα της.

Τομ Μπρέιντι (3 Αυγούστου)

Τα comedy roasts είναι τέλεια επειδή συγκεντρώνουν σε 40 λεπτά όλη την κακία που μπορείς να πετάξεις σε έναν σελέμπριτι που το αξίζει λίγο, και ο σελέμπριτι την δέχεται με το κεφάλι ψηλά. Ο Τομ Μπρέιντι φρόντισε το roast του να είναι και 3 ώρες, και όχι αστείο, και μετά να παρεξηγηθεί. Επειδή δεν γίνεται να λέμε μόνο για τα καλά του ζωδίου.

Σαρλίζ Θέρον (7 Αυγούστου)

Διάλεξε και δες μία συνέντευξή της. Οποιαδήποτε συνέντευξή της. Αναρωτήσου πώς καταφέρνει αυτή η γυναίκα να την καλούνε ακόμα σε events. Επειδή είναι ταλαντούχα, σταρ και θα φέρει λεφτά στις ταινίες που παίζει, θα μας πεις, αλλά εμείς θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα και θα πούμε ότι φταίει που είναι Λέων.

Μαντόνα (16 Αυγούστου)

Ε, οκέι, ναι. Τι θα ήταν;

Ρόμπερτ ΝτεΝίρο (17 Αυγούστου)

Ναι, ξέρεις κάτι; Βγάζει νόημα, και όσο περισσότερο γερνάει βγάζει ακόμα μεγαλύτερο νόημα.

Τόρι Έιμος (22 Αυγούστου)

Επειδή προτού τα μπλεγμένα αφηγήματα μεταξύ τέχνης και καλλιτέχνη γίνουν στανταράκι στην ποπ κουλτούρα και πολλά χρόνια πριν η Τέιλορ Σουίφτ μετατρέψει την καριέρα της σε κυνήγι θησαυρού (και κουτσομπολιών που δεν θα μάθεις στ’ αλήθεια ποτέ), η Τόρι τα έκανε όλα αυτά και με πιο απόκρυφους στίχους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v