Οι καλύτερες εμφανίσεις των Placebo στην Ελλάδα

Η παρέα του Brian Molko μάς αγαπά πολύ και μας επισκέπτεται χρόνο παρά χρόνο σχεδόν από το μακρινό 1999. Κι εμείς τους αγαπάμε εξίσου και θυμόμαστε τις καλύτερες εμφανίσεις τους.

Οι καλύτερες εμφανίσεις των Placebo στην Ελλάδα

Πριν από τρεις δεκαετίες παρά κάτι χρόνια, οι αγαπημένοι μας Placebo έπαιξαν για πρώτη τους φορά τα μελωδικά τους ακόρντα για τα αυτιά των Ελλήνων Fans.

Ήταν το μακρινό 1999, στον Άγιο Κοσμά και έκτοτε το ελληνικό κοινό τους αγάπησε τόσο, που έχουν επιστρέψει (τουλάχιστον) δέκα φορές στην χώρα μας.

Είναι καλοδεχούμενοι πάντα και ετοιμαζόμαστε να τους ακούσουμε για ακόμα ένα καλοκαίρι σε ένα μέρος που τους ταιριάζει πολύ, στο Θέατρο του Λυκαβηττού, με θέα όλη την Αθήνα, την Πέμπτη 1η Αυγούστου στο πλαίσιο των Rockwave Nights.

Πριν ανηφορίσουμε όμως για τον Λόφο, θυμόμαστε μερικές από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις τους όλα αυτά τα χρόνια επί ελληνικού εδάφους, με τα απαραίτητα βίντεο και setlist για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Στην παρθενική τους εμφάνιση στην Ελλάδα και το Rockwave Festival, την Τρίτη 13 Ιουλίου 1999 στον Άγιο Κοσμά μαζί με Blur

Placebo Setlist Rockwave Festival 1999, Without You I'm Nothing

Δύο χρόνια μετά, στα ντουζένια τους τον Ιούλιο του 2001, επίσης στο Rockwave, αυτή τη φορά στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, μαζί με Pj Harvey

Placebo Setlist Rockwave Festival 2001, Black Market Music

Σε απίστευτα καλή φόρμα στην ταράτσα του ΣΕΦ με το θαλασσινό αεράκι να μας χτυπά, στις 8 Αυγούστου 2014

Placebo Setlist Peace and Friendship Stadium, Piraeus, Greece 2014, Loud Like Love

Στα γρασίδια του Terra Vibe σε ένα ακόμα Rockwave τον Ιούλιο του 2017, σβήνοντας 20 κεράκια, παρέα με Sivert Hoyem και Cigarettes After Sex

Placebo Setlist Rockwave Festival 2017, 20 years of Placebo

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v