Φθηνότερη η ηλεκτρική Alfa Romeo Junior από την υβριδική εκδοχή της

Επωφελούμενη από προωθητική ενέργεια και την κρατική επιδότηση, η αμιγώς ηλεκτρική Alfa Romeo Junior έχει 1.000 ευρώ χαμηλότερη τιμή από την υβριδική έκδοση.

Φθηνότερη η ηλεκτρική Alfa Romeo Junior από την υβριδική εκδοχή της

Με ηλεκτρικό κινητήρα που αποδίδει 156 ίππους και μέση αυτονομία που αγγίζει τα 410 χλμ., η αμιγώς ηλεκτρική Alfa Romeo Junior έχει μοναδικό στιλ και οδηγικό ταπεραμέντο.

Χάρη στη νέα προωθητική ενέργεια η αξία της οποίας φτάνει τις 2.600 ευρώ και την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά Γ΄ Κύκλος», η νέα αυτή Alfa Romeo των 156 ίππων έχει πλέον αρχική τιμή πώλησης 28.900 ευρώ. Δηλαδή 1.000 ευρώ χαμηλότερα από την αντίστοιχη υβριδική έκδοση των 136 ίππων που είναι επίσης διαθέσιμη.

Ο βασικός εξοπλισμός είναι πλούσιος περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων καλώδια φόρτισης Mode 2 & 3, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 18” με διαμαντέ φινίρισμα, ενεργό cruise control, συνθετικό δερμάτινο τιμόνι, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόνομο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών. Η εκκίνηση γίνεται χωρίς κλειδί και οι προβολείς είναι τεχνολογίας LED, ενώ το connectivity box, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25” και το Infotainment με οθόνη 10,1” που υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay/Android Auto παρέχουν την πλέον σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία.

Το επίπεδο εξοπλισμού Speciale φτάνει στις 30.900 ευρώ και προσθέτει στοιχεία όπως: αναγνώριση των οδικών σημάτων, μαύρο body kit, κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές, ενεργή διατήρηση στην λωρίδα κίνησης, λειτουργία Stop&Go, είσοδο χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, αναγνώριση τυφλού σημείου, ατμοσφαιρικό φωτισμό στην καμπίνα και σύστημα πλοήγησης.

Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στην Ελλάδα στις αρχές του φθινοπώρου. Όλα τα μοντέλα θα έχουν εγγύηση και οδική βοήθεια για τέσσερα χρόνια, και οκτώ χρόνια κάλυψη για την μπαταρία υψηλής τάσης.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v