Η βασική τεχνολογία υπολογιστών καθορίζει το νέο Volvo EX90

Η Volvo Cars ξεκίνησε την παραγωγή του πλήρως ηλεκτρικού SUV EX90 το οποίο πέρα από υψηλή αισθητική προσφέρει βέλτιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Η βασική τεχνολογία υπολογιστών καθορίζει το νέο Volvo EX90

Το εργοστάσιο της πολυτελούς σουηδικής μάρκας έξω από το Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας έχει αρχίσει να κατασκευάζει το νέο ηλεκτρικό εμβληματικό Volvo SUV EX90. Οι πρώτες παραδόσεις στους αγοραστές έχουν προγραμματιστεί για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Νέα εποχή ασφάλειας

Το EX90 όχι μόνο επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της μάρκας με πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης μια αλλαγή για την εταιρεία, καθώς είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Volvo που τροφοδοτείται από βασική τεχνολογία υπολογιστών – μια τεχνολογία που επιτρέπει μια νέα εποχή ασφάλειας για τα αυτοκίνητα.

Το πρώτο EX90 που κυκλοφόρησε από τη σειρά του Τσάρλεστον ήταν ένα εντυπωσιακό μοντέλο βαμμένο σε Denim Blue, που προοριζόταν για έναν αγοραστή στις Ηνωμένες Πολιτείες νωρίτερα φέτος.

«Το πλήρως ηλεκτρικό Volvo EX90 είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τη Volvo Cars – μια νέα εποχή για την ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και την ανθρωποκεντρική τεχνολογία», λέει ο Jim Rowan, διευθύνων σύμβουλός μας. «Το EX90 κατασκευάζεται  στις ΗΠΑ και αντικατοπτρίζει τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας προς τους ανθρώπους μας στη Νότια Καρολίνα και την ευρύτερη αγορά των ΗΠΑ».

Κατασκευάζει έως και 150.000 αυτοκίνητα ετησίως

Το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής της Volvo Cars στις Ηνωμένες Πολιτείες άνοιξε το καλοκαίρι του 2018 λίγο έξω από το Τσάρλεστον, μια από τις παλαιότερες και πιο ιστορικές πόλεις της χώρας. Σήμερα, το εργοστάσιο παράγει το σεντάν EX90 και S60 και έχει την ικανότητα να κατασκευάζει έως και 150.000 αυτοκίνητα ετησίως.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει εκτεταμένες επενδύσεις στην εγκατάσταση. Το φανοποιείο και το βαφείο έχουν ανανεωθεί και επεκταθεί σημαντικά, ενώ το εργοστάσιο διαθέτει πλέον και υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής συσκευασιών μπαταριών.

Μακροπρόθεσμη δέσμευση

Με αυτές τις επενδύσεις, η μονάδα παραγωγής στις ΗΠΑ είναι καλά προετοιμασμένη για αυτή τη νέα εποχή στη νεαρή ακόμα ιστορία της αντικατοπτρίζοντας τη μακροπρόθεσμη δέσμευση στη Νότια Καρολίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου η Volvo Cars λειτουργεί εδώ και σχεδόν 70 χρόνια μέσω ενός ισχυρού δικτύου 281 αντιπροσωπειών σε 47 πολιτείες.

Το ασφαλέστερο αυτοκίνητο της Volvo

Το EX90 βασίζεται στη νέας γενιάς ηλεκτρική τεχνολογία EV, με ηλεκτρική αυτονομία έως και 600 χλμ. Έχει σχεδιαστεί για να είναι το ασφαλέστερο αυτοκίνητο της Volvo μέχρι σήμερα, τροφοδοτούμενο από τεχνολογία παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας επόμενης γενιάς και λογισμικό που ενημερώνεται από μια ευρεία γκάμα αισθητήρων.

Βασισμένο στις σκανδιναβικές αρχές σχεδιασμού μας, προσφέρει σύγχρονες αναλογίες που βελτιστοποιούν την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την αισθητική. Χάρη στην πραγματική επταθέσια διαμόρφωσή του, είναι ένας σύντροφος για όλη την οικογένεια, γεμάτος ευρυχωρία, ευελιξία και άνεση.

Συλλογή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Διαθέτει ένα ισχυρό βασικό σύστημα, είναι πάντα συνδεδεμένο και μπορεί να βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου μέσω ενημερώσεων λογισμικού. Αυτές οι ενημερώσεις παρέχονται από τους μηχανικούς λογισμικού, ενεργοποιούνται από AI και ενημερώνονται από τη συλλογή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Το EX90 αποτελεί απόδειξη των παγκόσμιων μηχανολογικών δυνατοτήτων της premium μάρκας και επιβεβαιώνει τη θέση της ως ηγέτης στη συνεχιζόμενη τεχνολογική αλλαγή στην αυτοκινητοβιομηχανία.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v