Πόσο κοστίζουν οι ξαπλώστρες στις παραλίες της Αττικής φέτος;

Αν είσαι των οργανωμένων βουτιών κι αναρωτιέσαι ποιες είναι οι τιμές που ισχύουν φέτος στις παραλίες της Αττικής, τότε βάλε τα μπρατσάκια σου κι έλα μαζί μας.

Πόσο κοστίζουν οι ξαπλώστρες στις παραλίες της Αττικής φέτος;

Είναι πολύ πιθανόν να έχεις ήδη καταλάβει πως έχουμε μάθει να μην κρίνουμε τους λουόμενους αναγνώστες μας. Βλέπεις, άλλοι παίρνουν πετσετούλες, κουβαδάκια, ομπρελίτσες και ψάθες και αναζητούν ελεύθερες παραλίες κι ακτές για να αράξουν με τις ώρες κι άλλοι προτιμούν τις οργανωμένες ανέσεις της ξαπλώστρας για να μην τους καίει κι άλλο το λιοπύρι. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις τιμές που παίζουν σε ομπρέλες και ξαπλώστρες στις πιο γνωστές παραλίες της Αττικής κι ετοιμάσαμε λίστα για να έχεις να πορεύεσαι αναλόγως.

Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη

Το Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη βραβεύεται κάθε χρόνια με Γαλάζια Σημαία για την καθαρή αμμουδιά του αλλά και τα πολύ συμπαθητικά νερά του. Λειτουργεί μέχρι και τον Οκτώβριο από τις 8 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην τιμή εισόδου συμπεριλαμβάνεται ξαπλώστρα, ομπρελίτσα,  η χρήση των ντουζ αλλά και των αποδυτηρίων.

Η τιμή γενικής εισόδου ανά άτομο από Δευτέρα έως και Κυριακή διαμορφώνεται στα 7€.

Υπάρχουν ειδικές τιμές για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, ενήλικες άνω των 65€, δημότες της περιοχής ενώ η είσοδος για τα ΑΜΕΑ είναι δωρεάν.

Ακτή του Ήλιου

Ξαπλώστρες, ομπρέλες, και ένα ξύλινο beach bar σε περιμένει κάτω από τα φοινικόδεντρα για να βουτήξεις στην πιο κοντινή παραλία του Αλίμου που αυτή την περίοδο ζει μέρες δόξας και κοσμοπλημμύρας.

Η είσοδος τις καθημερινές στα 8€ συν 3€ η ξαπλώστρα, και τα Σαββατοκύριακα στα 10€ συν 5€ η ξαπλώστρα. Για δημότες Αλίμου η είσοδος είναι δωρεάν, όπως και για παιδιά κάτω των 5 ετών, ενώ οι άνω των 65, πληρώνουν το 50% της τιμής εισόδου τόσο τις καθημερινές όσο και τα σαββατοκύριακα χωρίς να έχουν κάποια περαιτέρω έκπτωση στην τιμή της ξαπλώστρας.

Ακτή Βουλιαγμένης

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Akti Vouliagmenis (@aktivouliagmenis)

Στη δημοφιλέστερη παραλία της αθηναϊκής Ριβιέρας θα συναντήσεις μια καταπράσινη ακτή, με διάφανα νερά, χρυσή αμμουδιά και Γαλάζια Σημαία. Αν μάλιστα λατρεύεις τη δράση, τότε εδώ μπορείς να το ρίξεις σε αθλοπαιδιές (ρακέτες, τένις, μπάσκετ, βόλεϊ και beach volley) που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Γενική είσοδος τις καθημερινές στα 10€ (μειωμένο στα 5€) και τα σαββατοκύριακα στα 15€ (μειωμένο στα 8€) Παιδιά κάτω των 5 ετών και ΑΜΕΑ δικαιούνται δωρεάν είσοδο ενώ για δημότες Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης η τιμή του εισιτηρίου διαμορφώνεται στα 5€ για όλες τις μέρες.

Γαλάζια Ακτή Σχοινιάς

Κατά μήκος της αμμουδένιας παραλίας του Σχινιά, η Γαλάζια Ακτή σε προσκαλεί να ανακαλύψεις την απαράμιλλη ομορφιά της σε ένα χώρο δίπλα στη θάλασσα με φυσικές ομορφιές και μοναδική αρχιτεκτονική που θα μετατρέψουν τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις σε αξέχαστες στιγμές.

Εδώ οι τιμές παραμένουν εξαιρετικά προσιτές και φέτος αφού τις καθημερινές δεν υπάρχει είσοδος αλλά ελάχιστη κατανάλωση 3€ ενώ η ξαπλώστρα έχει χρέωση 2,50€. Τα σαββατοκύριακα η γενική είσοδος είναι 3€ κι η ξαπλώστρα έχει χρέωση 5€.

Λίμνη Βουλιαγμένης

Αξίζει να επισκεφθείς τη Λίμνη Βουλιαγμένη και να χαρείς τα γαλήνια ιαματικά νερά της. Το Main Deck καλωσορίζει τους επισκέπτες σε ένα ήσυχο περιβάλλον επιτρέποντας να απολαύσει κανείς την ομορφιά και τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού της Λίμνης, χωρίς να προβεί σε κράτηση θέσης. Κατά τη διάρκεια του έτους, η θερμοκρασία του νερού κυμαίνεται από 21°C έως 29°C.

Γενική είσοδος στα 17€ τις καθημερινές και στα 19€ τα Σαββατοκύριακα.

Yabanaki Varkiza Resort

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Varkiza_Resort (@varkiza_resort)

Εδώ και 9 χρόνια το Varkiza Resort φιλοξενεί χιλιάδες λουόμενους που λιάζουν το κορμί τους στις άνετες ξαπλώστρες και τις σκιερές ομπρέλες του. Από τις πλέον δημοφιλείς επιλογές για τους λάτρεις των οργανωμένων βουτιών και φέτος το Varkiza Resort θα πάθει κοσμοσυρροή τους καλοκαιρινούς μήνες.

Γενική είσοδος 9,5€ τις καθημερινές και 14€ τα σαββατοκύριακα.

Kαράβι Σχοινιάς

Η οργανωμένη παραλία του Σχοινιά αποτελεί παράδεισο για τους μικρούς και μεγάλους φαν των beach sports με πληθώρα επιλογών. Στις εγκαταστάσεις, πέρα από σχολή windsurfing, γήπεδα beach volley και πολλά ακόμα beach sports, θα βρείτε εστιατόριο και beach bar.

Δεν υπάρχει γενική είσοδος αλλά ελάχιστη κατανάλωση 5€ το άτομο από Δευτέρα έως και Κυριακή.

Τahiti Beach Bar

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tahiti Beach Bar (@tahitibeachbar)

Κι όμως στα Καλύβια Θορικού το Tahiti Beach Bar στήνει ένα χαβανέζικο σκηνικό που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι κοσμοπολίτες λουόμενοι, παρέχοντάς σου όλα τα κομφόρ όσο κάνεις το μπανάκι σου.

Οι τιμές του σετ (1 ομπρέλα με δύο ξαπλώστρες) ανέρχεται στα 20€ για τις δύο πρώτες σειρές και στα 15 για την 3η σειρά και πίσω. Τα σαββατοκύριακα οι τιμές διαμορφώνονται στα 430€ για τις δύο πρώτες σειρές και στα 30€ για την 3η σειρά και πίσω.

Vincci EverEden Beach

Πάμε τώρα στην Ανάβυσσο για χάρη του Vincci που παρέχει πρόσβαση τόσο στην παραλία όσο και στο εντυπωσιακό ντεκ του που ενδείκνυται για χορογραφίες με καφεδάκια ή κοκτείλάκια ανά χείρας. Η είσοδος εδώ είναι δωρεάν ενώ το σετ (2 ξαπλώστρε και 1 ομπρέλα) κοστίζει 10€ τις καθημερινές και 20€ τα σαββατοκύριακα.

Aστέρας Βουλιαγμένης

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Astir Beach (@astirbeachgr)

Αν η τσέπη σου το επιτρέπει μπορείς να κατευθυνθείς και στον θρυλικό Αστέρα της Βουλιαγμένης και να ζήσεις την μεγάλη ζωή στις ξαπλώστρες του. Από όλα τα κομφόρ έχει ο παραλιακός μπαξές. Στον Αστέρα θα βρεις από water sports μέχρι spa, εστιατόριο, μπαρ και περιποίηση ομορφιάς. Τα πακέτα μπορεί να γίνουν extra premium αν βαστάει το πορτοφόλι σου, ενώ το σετ (2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα) κοστίζει 60€ τις καθημερινές και 100€ το σαββατοκύριακο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v