Τα πιο εντυπωσιακά βίντεο από παραλίες της Αττικής

Ξεσκονίσαμε το YouTube και βρήκαμε τα πιο φανταστικοκαταπληκτικά και φαντασμαγορικά βίντεο που έχουν απαθανατίσει τις ωραιότερες παραλίες της πρωτεύουσας.

Τα πιο εντυπωσιακά βίντεο από παραλίες της Αττικής

O Iούλιος συνεχίζει ακριβώς από εκεί που μας άφησε ο Ιούνιος με τις θερμοκρασίες να φλερτάρουν σταθερά πάνω από τους 35 βαθμούς Κελσίου σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας  επιτακτική την ανάγκη για βουτιές, πλατσουρίσματα κι άραγμα κάτω από τον ασφαλή ίσκιο των δέντρων που έχουν απομείνει στα παραθαλάσσια μέρη της χώρας. Όσοι διακοπάρουν αυτή την περίοδο ήδη λιάζονται με καφεδάκι, μπυρίτσα, ή κοκτεϊλάκι –ανάλογα την ώρα- ανά χείρας ενώ οι υπόλοιποι τσακώνονται για τις επερχόμενες άδειες ξεκλέβοντας χρόνο για καμιά βουτιά εδώ κοντά.

Εμείς από την άλλη έχουμε αράξει και παρακολουθούμε με τις ώρες βιντεάκια με τις καλύτερες παραλίες της Αττικής για να δώσουμε επιτέλους μια θαλασσινή essence που τόσο πολύ χρειαζόμαστε στη μέρα μας. Μάλιστα, σταχυολογήσαμε τα πιο εντυπωσιακά και σχεδόν μπλοκμπαστερικά βίντεο που κυκλοφορούν ελεύθερα στο ελληνικό YouTube και θα τα μοιραστούμε μαζί σου, μετρώντας αντίστροφα μέχρι το επόμενό μας μπάνιο.

Προσήλι

Δύσκολα θα περίμενε κανείς ότι υπάρχει παραλία με τόσο κρυστάλλινα και βαθυγάλαζα νερά πολύ κοντά στην Αθήνα, όμως ευτυχώς έχουμε το βίντεο για να σου αποδείξουμε του λόγου το αληθές.

Ανάβυσσος

Από τις πιο αγαπημένες ανοιχτωσιές της Αττικής, η Ανάβυσσος μπορεί να σε εκπλήξει πολύ ευχάριστα όπως αποδεικνύει κι αυτό το βίντεο.

Ασημάκη

Μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Αττικής έχει επιτέλους το βίντεο που της αξίζει.

KAΠΕ

Έχεις διαβάσει τόσο πολλά για το ΚΑΠΕ κι ήρθε επιτέλους ο καιρός να δεις ότι δεν υπερβάλλουμε καθόλου.

Σέσι

Μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες του αθηναϊκού βορρά, που πρέπει να την επισκεφτείς νωρίς αν θες να βρεις… θέση. Έχει, πάντως, άφθονα φουντωτά αρμυρίκια για σκιά, ψιλό βοτσαλάκι και σούπερ καθαρά νερά όπως φαίνεται και στο φανταστικοκαταπληκτικό αυτό βιντεάκι.

Αλθέα

Περίπου 45 λεπτά μακριά από την Αθήνα θα βρεις τα γαλαζοπράσινα νερά της Αλθέας που θα ξυπνήσουν σίγουρα τις κολυμβητικές σου ορέξεις. Μέχρι τότε κάνε χάζι αυτό το υπέροχο βιντεάκι.

Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου

Αν σου μιλήσουν για τον Μπάλο της Αττικής μην τους πάρεις με στραβό μάτι, ούτε να τους κακολογήσεις. Αναφέρονται στον Άγιο Νικόλαο της Αναβύσσου κι αν δεις το παρακάτω βιντεάκι μπορεί να τους ζητήσεις και συγγνώμη για την αρχική στριμάδα σου.

Λουμπάρδα

Aυτός ο υπέροχος κολπίσκος με τα ρηχά, γαλαζοπράσινα νερά, είναι ιδανικός για μια χαλαρή οικογενειακή ή παρεΐστικη εξόρμηση. Kι αυτό το βίντεο θα διώξει όλες τις αμφιβολίες σου περί των γραφομένων μας.

Κρητικός

Στο Δρόμο για Αλθέα θα βρεις μια υπέροχη παραλία που θες δεν θες θα σου ξυπνήσει κυκλαδίτικες αναμνήσεις, όπως κι αυτό το υπέροχο βίντεο που την συνοδεύει.

Ερωτοσπηλιά

Όταν δεις αυτό το βίντεο με την Ερωτοσπηλιά, την ερωτεύεσαι, όταν την ερωτευτείς μπορείς να τη βρεις στο Πόρτο Ράφτη.

Σχινιάς

Ποτέ άλλοτε ο Σχινιάς δεν είχε τόσο κινηματογραφικά θαρρείς νερά. Κι έχουμε το βίντεο με τις απαραίτητες αποδείξεις των λεγομένων μας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v