Η Peugeot ενσωματώνει την τεχνητή νοημοσύνη πρότυπο σε ολόκληρη τη γκάμα της

H Peugeot καθιστά την τεχνητή νοημοσύνη πρότυπο σε ολόκληρη τη γκάμα της και την ενσωματώνει στο i-Cockpit.

Η Peugeot ενσωματώνει την τεχνητή νοημοσύνη πρότυπο σε ολόκληρη τη γκάμα της

Έχοντας υπάρξει ένας από τους πρώτους κατασκευαστές αυτοκινήτων που ενσωμάτωσαν το ChatGPT στα μοντέλα της κατά τη διάρκεια μιας πιλοτικής φάσης μεγάλης κλίμακας, η Peugeot  καθιστά πλέον την τεχνητή νοημοσύνη πρότυπο σε ολόκληρη τη γκάμα της. Ενσωματωμένο στο i-Cockpit και ενεργοποιημένο μέσω του φωνητικού βοηθού "OK PEUGEOT", το ChatGPT απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας και προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες.

Ένας σημαντικός παίκτης στην καινοτομία

Η Peugeot είναι σημαντικός παίκτης στην καινοτομία και πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης για οδηγούς και επιβάτες. Αφού δοκίμασε τη λειτουργικότητά της ChatGPT κατά τη διάρκεια μιας επιτυχημένης πιλοτικής φάσης που διεξήχθη νωρίτερα φέτος, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 10.000 πελάτες, η γαλλική μάρκα φτιάχνει τώρα πρότυπο γενετικής τεχνητής νοημοσύνης σε όλα τα μοντέλα της.

Εισάγει το ChatGPT σε όλα τα μοντέλα τελευταίας γενιάς που διαθέτουν φωνητικές εντολές: 208, 2008, 308, 308 SW, 408, 508,  508 SW, Rifter, Traveller, Partner, Expert, με το νέο 3008 και το νέο 5008 να ακολουθούν στο τέλος του έτους.

Σε 17 αγορές σε 12 διαφορετικές γλώσσες

Η τεχνητή νοημοσύνη ChatGPT είναι ενσωματωμένη σε όλα τα επιλέξιμα μοντέλα της μάρκας και θα αναπτυχθεί σε 17 αγορές σε 12 διαφορετικές γλώσσες, σε όλη την Ευρώπη.

Από σήμερα, στις κύριες ευρωπαϊκές αγορές της μάρκας: Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο. Το ChatGPT θα είναι διαθέσιμο τόσο για νέα οχήματα όσο και για υφιστάμενους ιδιοκτήτες αυτοκίνητων της μάρκας.

Μέχρι το τέλος Ιουλίου θα ακολουθήσουν η Δανία, η Ιρλανδία, η Νορβηγία, η Σουηδία, η Ελβετία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία, η Πολωνία και η Τσεχική Δημοκρατία.

Τεράστιος όγκος δεδομένων

Τώρα ενσωματωμένη στο i-Cockpit, η τεχνητή νοημοσύνη ChatGPT, που αναπτύχθηκε από την OpenAI, είναι μια τεχνολογία που έχει μάθει από έναν τεράστιο όγκο δεδομένων και ως αποτέλεσμα είναι σε θέση να τα βοηθήσει τους χρήστες της με εξελιγμένο, ακριβές και συνθετικό τρόπο.

Η αλληλεπίδραση με το ChatGPT είναι απρόσκοπτη μέσω του ενσωματωμένου φωνητικού βοηθού του i-Cockpit. Απλώς ο οδηγός είτε ο επιβάτης λέει την φράση "OK PEUGEOT", κάνει την ερώτησή και αναλαμβάνει δράση το ChatGPT.

Παρακολουθεί μια συνομιλία

Το ChatGPT είναι ικανό να απαντά σε ένα ευρύ φάσμα σύνθετων ερωτήσεων και έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί μια συνομιλία. Για παράδειγμα, αν φτάσετε σε μια πόλη, μπορείτε να της ζητήσετε να σας πει ποια μνημεία να επισκεφτείτε, μετά να σας πει την ιστορία αυτών των τόπων και τέλος, αν θέλετε, να σας καθοδηγήσει σε ένα από αυτά χρησιμοποιώντας το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου.

Ωστόσο, το ChatGPT μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από την απλή απάντηση σε ερωτήσεις. Τα παιδιά βαριούνται σε ένα μεγάλο ταξίδι; Ζητήστε από το ChatGPT να τους οργανώσει ένα κουίζ για ένα θέμα που τους αρέσει. Σε δευτερόλεπτα, η τεχνητή νοημοσύνη θα προσφέρει ώρες ψυχαγωγίας για αυτά τα μεγαλύτερα ταξίδια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v