Η επαφή με τη φύση ξεκινά με μια γουλιά Amita

Αν νιώθεις πως όσο περνούν τα χρόνια απομακρύνεσαι ολοένα και περισσότερο από την αγκαλιά της φύσης, τότε η γεύση της Amita θα σε επαναφέρει κοντά της.

Η επαφή με τη φύση ξεκινά με μια γουλιά Amita

Ο κόσμος εκεί έξω είναι υπέροχος, όμως πόσο σίγουρος είσαι πως τον απολαμβάνεις στο έπακρο; Μια πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Amita σε 800 άτομα, ηλικίας 25-64, αποκάλυψε πόσο πολύ έχουμε αποξενωθεί και έχουμε χάσει την επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Το ήξερες ότι περνάμε το 83% της ζωής μας σε εσωτερικούς χώρους και ότι ο σύγχρονος άνθρωπος θα περάσει μόνο το 7% της ζωής του στον έξω κόσμο, σε άμεση επαφή με τη φύση; Πίνακες, ιστορίες και τραγούδια έχουν υμνήσει την ομορφιά του κόσμου εκεί έξω, όμως εμείς επιμένουμε να περνάμε τις ώρες και τα χρόνια μας μέσα.

Αν σε αυτά τα ποσοστά αναγνωρίζεις κομμάτι της καθημερινότητάς σου, τότε μάλλον έφτασε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά με τη φύση.

Οι τρόποι για να το κάνεις είναι πολλοί. Από το να βγεις έξω για μια βόλτα συχνά πυκνά και να χαρείς τον ήλιο, μέχρι να πιείς μια δροσιστική γουλιά από έναν χυμό της Amita, ο οποίος  αντλεί την έμπνευσή του από τη δύναμη και το μεγαλείο της φύσης και τοποθετεί στο επίκεντρο την αγάπη και τη φροντίδα με την οποία «αγκαλιάζει» την ελληνική οικογένεια.

Και το κάνει δεκαετίες τώρα.

Εδώ και 41 χρόνια, η Amita δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται, παραμένοντας πιστή στα χαρακτηριστικά που την καθιστούν φυσικά μοναδική. Η υπέροχη και δροσερή γεύση των χυμών της είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής πρώτης ύλης από χυμούς φρούτων υψηλής ποιότητας, καθώς και των άριστων διαδικασιών εμφιάλωσης.

Κάθε γουλιά προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και απόλαυσης που συντροφεύει γενιές Ελλήνων. Xρειαζόμαστε περισσότερη φύση στην καθημερινότητά μας και η Amita, από τη γέννησή της, εμπνέεται από τη φύση και θέτει την αγάπη και τη φροντίδα στο επίκεντρό της.

Γεμίζει τις ζωές μας και φροντίζει να μας συνδέει με όλα τα καλά που η φύση έχει να μας προσφέρει, με κορυφαίο όλων τους χυμούς φρούτων στα προϊόντα της.

Τα φρούτα στις νέες συσκευασίες είναι πιο λαχταριστά από πότε, και προϊδεάζουν για την απόλαυση σε κάθε γουλιά. Μάλιστα, οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά, ενώ μπορούν να διατηρηθούν εκτός ψυγείου μέχρι το άνοιγμά τους χάρη στην παστερίωσή τους και στις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak®.

Και από γεύσεις; Όρεξη να έχεις να δοκιμάζεις, άλλωστε το καλοκαίρι οι χυμοί είναι η χαρά της ζωής.

Η Amita σου προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, ενώ περιλαμβάνει 100% φυσικούς χυμούς, νέκταρ και φρουτοποτά, σε γεύσεις για κάθε γούστο: Πορτοκάλι, Βύσσινο, Ροδάκινο, Πορτοκάλι-Μήλο-Βερίκοκο, Μήλο-Πορτοκάλι-Καρότο, Ανανάς, Μπανάνα, Μήλο, Λεμόνι και Κράνμπερι, σε περιμένουν για να χαθείς σε σταυροδρόμια αρωμάτων και δροσιάς.

Δρόμους που θα σε φέρουν πιο κοντά στην κατεύθυνση που η φύση χάραξε για σένα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v