Πότε θα ξαναπάμε για μπραντς στο Peggy Sue, μοναδική μου αγάπη;

Αν ψάχνεις το απόλυτο all day bar για έξτρα μπραντσαριστές καταστάσεις τότε το Peggy Sue στη Νέα Σμύρνη είναι για σένα και το in2life Club θα επιληφθεί της κατάστασης.

Πότε θα ξαναπάμε για μπραντς στο Peggy Sue, μοναδική μου αγάπη;

Εδώ και λίγο καιρό κάπου στα νοητά σύνορα Νέας Σμύρνης και Νέου Κόσμου το Peggy Sue έχει ανοίξει της πύλες του κι έχει βάλει στόχο του να γίνει το απόλυτο all day bar που θα ενθουσιάσει τους locals αλλά και τους ξένους επισκέπτες της περιοχής.

Αν είσαι φαν του Κωνσταντίνου κι Ελένης τότε θα χειροκροτήσεις όρθι@ την πινακίδα «Peggy μοναδική μου αγάπη» πριν περάσεις στο κυρίως μενού, που είναι έξτρα λαχταριστό.

Το –βιομηχανικό μα και cosy στη διακόσμηση και στη διάθεση- Peggy Sue στη Νέα Σμύρνη θα σε καλοταΐσει, προσφέροντάς σου μια μεγάλη ποικιλία μπραντς επιλογών και λουκούλλειων σνακς για κάθε ώρα της μέρας, κι ειδικά για τις πρώτες πρωινές πείνες. Όλος ο κατάλογος μοιάζει πεντανόστιμος μα αν μας πιέσεις πολύ να ξεχωρίσουμε κάποιες δημιουργίες του, θα σου μιλήσουμε για τα Peggy choux (Profiterole με τραγανά σουδάκια craquelin, κρέμα patisserie, βανίλια χειροποίητη, γκοφρέτα πραλίνα και γκανάζ gianduja) τη Marmalade σαλάτα με σπανάκι, μανιτάρια, prosciutto, κατσικίσιο τυρί και μαρμελάδα ντομάτα, τις χοντογκάρες και το P - eggy parmesan pasta (spaghetti με κρέμα παρμεζάνας, κρόκο αυγού τηγανητό, chips αλλαντικών και σχοινόπρασο).

Εξαιρετικά και τα specialty καφεδάκια του, όπως κι όλες οι υπόλοιπες δροσιστικές επιλογές του καταλόγου από τις οποίες ξεχωρίζουμε το Smoothie σπανάκι, μπανάνα, ανανάς και γάλα αμυγδάλου. Αν αναζητάς έναν light lunch πειρασμό, τότε το μπέργκερ της Peggy’s με μπιφτέκι μοσχαρίσιο, τσένταρ, μπέικον, iceberg, αυγό τηγανητό και Peggy`s sauce, έχει φτιαχτεί για σένα, ενώ το cheesecake NY θα ικανοποιήσει κάθε sweet lover της παρέας.

Ο λογαριασμός για καφεδάκι και brunch θα κυμανθεί περί τα 12€ το άτομο.

Πληροφορίες προσφοράς: Τα μέλη του In2life Club απολαμβάνουν έκπτωση 15% στο διάστημα 15:00- 18:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v