O Αγερμός είναι το μουσικό μεζεδοπωλείο που θα κάνεις στέκι σου στους Αμπελόκηπους

Ζήσαμε μια κεφάτη και πεντανόστιμη βραδιά στον Αγερμό με το In2life Club και πολύ σύντομα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.

O Αγερμός είναι το μουσικό μεζεδοπωλείο που θα κάνεις στέκι σου στους Αμπελόκηπους

Αγερμός που λες στη λαογραφία μας σημαίνει έθιμο επίσκεψης σε σπίτια σε ημέρες εορτών για να τραγουδηθούν κάλαντα και να δοθούν ευχές. Αυτή η όχι και τόσο συνηθισμένη λέξη ονοματοδότησε ένα μουσικό μεζεδοπωλείο στους Αμπελόκηπους που διοργανώνει συνέχεια κεφάτα λαϊκά λαϊβάκια για να διώξουμε μακριά τους καημούς και τους αναστεναγμούς των κουραστικών ημερών που βιώνουμε. Σαν επισκεφθείς τον Αγερμό είναι βέβαιο ότι θα συγχαρείς κι εσύ με τη σειρά σου τον εμπνευστή του ονόματος, καθώς δύσκολα θα σκεφτόσουν πιο ταιριαστό και του λόγου σου.

Στον χώρο φιλοξενείται ένα λιλιπούτειο παντοπωλείο με εξαιρετικά καλούδια από κάθε γωνιά της ελληνικής γης, για τα οποία θα σε ενημερώσει το γλυκύτατο και πολύ φιλικό προσωπικό του καταστήματος. Οι ίδιοι θα σου μιλήσουν με χαρά για τα μουσικά γλέντια που διοργανώνονται στον Αγερμό σε εβδομαδιαία βάση με σκοπό να συνδυάσουν οι θαμώνες του το τερπνόν της διασκέδασης μετά του… τερπνού των μερακλήδικων μεζέδων.

Εμείς προσήλθαμε για να δοκιμάσουμε το μενού του όσο οι πενιές συνόδευαν το φαγοπότι μας και μείναμε ενθουσιασμένοι με τις πατάτες με αυγά και φέτα, τη μαραθόπιτα και τα μπουρεκάκια με τσίλι από τα ορεκτικά. Εξαιρετική ήταν κι η στραπατσάδα όπως κι η χειροποίητη μελιτζανοσαλάτα η οποία ξεχώριζε ανάμεσα στις αλοιφές που προσφέρει το κατάστημα. Οι ψαροφάγοι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την καπνιστή πέστροφα και το ξυδάτο χταποδάκι. Έξτρα λαχταριστοί ήταν οι ντοματοκεφτέδες, το συκωτάκι μόσχου και το απάκι, ενώ από τα κρεατικά σίγουρα η ζουμερή πανσετούλα και το μπιφτέκι δεν πρέπει να λείψουν από το τραπέζι σου. O λογαριασμός για ένα πλήρες γεύμα συνοδεία απαραίτητων κρασακίων δεν θα ξεπεράσει τα 15€ το άτομο.

Πληροφορίες προσφοράς: Τα μέλη του In2life Club μπορούν να απολαμβάνουν έκπτωση 15% κάθε Δευτέρα και Τρίτη. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v