Προσφορές για να γλιτώσεις κανένα ευρώ στο καράβι

Μπορεί να γίνει κάπως χαρούμενη η λυπητερή των ακτοπλοϊκών; Μπορεί. Δες μερικές από τις πιο συμφέρουσες εκπτώσεις στα εισιτήρια των εταιρειών.

Προσφορές για να γλιτώσεις κανένα ευρώ στο καράβι

Για ακόμα μια χρονιά, τα ακτοπλοϊκά των διακοπών «πονάνε» την τσέπη και το ταξίδι με το πλοίο κοστίζει πολύ.

Δε θα γκρινιάξουμε όμως άλλο, το πήραμε απόφαση και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να γλιτώσουμε μερικά ευρώ, μιας και αρκετές εταιρείες προσφέρουν προσφορές είτε μέσω κάρτας μέλους, είτε σε επιλεγμένες διαδρομές/συνδυασμούς εισιτηρίων.

Πλην φυσικά των κλασικών εκπτώσεων σε πολύτεκνους- τρίτεκνους (30%-50%), φοιτητές (50%) και παιδιά έως 10 ετών (50%-100%).

Δες παρακάτω τι προσφέρουν και κάνε τα κουμάντα σου.

Blue Star Ferries / Hellenic Seaways/ΑΝΕΚ

* Εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα με κάρτα Seasmiles: Για τους κατόχους της κάρτας Seasmiles, στις γραμμές από/προς Πειραιά - Ικαρία - Φούρνους - Σάμο, σε κάθε δρομολόγιο, ισχύει 20% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών και 30% έκπτωση στα ΙΧ αυτοκίνητα όταν συνοδεύονται από τον επιβάτη και 20% έκπτωση όταν είναι ασυνόδευτα. Για Κυκλάδες 30% στα οχήματα και 20% στα ασυνόδευτα, για Β. Αιγαίο 40% στα οχήματα και 20% στα ασυνόδευτα, για Σαρωνικό 10% στις θέσεις επιβατών, για Κρήτη-Ηράκλειο 10% στις καμπίνες και 20% στην οικονομική θέση και στα αεροπορικά και 10% στα οχήματα και στις μηχανές.

Επίσης, για Κρήτη-Ηράκλειο και Σητεία με το BS Chios 40% στα ΙΧ, 20% στους επιβάτες και 20% στα ασυνόδευτα, για Δωδεκάνησα 40% στα ΙΧ και 20% στα ασυνόδευτα και στους επιβάτες, για Β.Α. Αιγαίο 30% στα ΙΧ και 20% στα ασυνόδευτα, 20% στους επιβάτες. Η προσφορά δεν ισχύει για τις κατηγορίες Super Οικονομική και Special Οικονομική, ενώ η έκπτωση 20% στα ασυνόδευτα ΙΧ δεν ισχύει για κρατήσεις μέσω Internet.

Κάνε εγγραφή εδώ

* 50% έκπτωση, με COSMOTE DEALS for YOU: Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας COSMOTE καθώς και για συνδρομητές COSMOTE TV. Για να συμμετέχεις στην προσφορά θα πρέπει να λάβεις έναν μοναδικό εννιαψήφιο κωδικό COSMOTE DEALS for YOU (χρέωση €0,20/ κωδικό), τον οποίο εξαργυρώνεις για τον προορισμό της επιλογής σου και παίρνεις έκπτωση 50% στα εισιτήρια αναχώρησης και επιστροφής. Ισχύει για συγκεκριμένα διαστήματα από 03.06.2024 έως 31.10.2024 και αφορά περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων επιβατών και αποδείξεις μεταφοράς Ι.Χ. και Μοτο ανά χρονική περίοδο ισχύος της προσφοράς, βάσει διαθεσιμότητας. Από την προσφορά εξαιρείται  το διάστημα από 19.08.2024 έως και 31.08.2024. Θα ισχύει για επιβάτες (ενήλικες) σε οικονομική θέση, δίκλινες και τετράκλινες καμπίνες, οχήματα ΙΧ και Μηχανές. Δεν ισχύει σε καμπίνες Μονόκλινες, Lux και Pet​.

* Έκπτωση 50% επί του ακέραιου ναύλου για 2 άτομα (ενήλικες) για όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών [εκτός από Καμπίνες LUX και τις Καμπίνες για Ζώα Συντροφιάς (Pet Cabins)], για εισιτήρια μονής διαδρομής (one way) με Vodafone CU, περισσότερα εδώ

* 30% Έκπτωση Hotel & Ferry: Σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, προσφέρεται έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνοι, Λέρο και Κω. Οι διαδρομές για τις οποίες ισχύει η έκπτωση είναι: από/προς Πειραιά για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω, από/προς Καβάλα για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και από/προς Θεσσαλονίκη για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο. Δεν ισχύει για τις κατηγορίες θέσεων επιβατών Super Οικονομική και Special Οικονομική.

Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και την το καταθετήριο  τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα. Για τις online κρατήσεις, πρέπει να γίνει η επιλογή της προσφοράς HOTEL AND FERRY 30% στο πεδίο "Έκπτωση" (στους επιβάτες και αντίστοιχα στα οχήματα).

* Έκπτωση 20% στα εισιτήρια επιστροφής, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, για τη γραμμή Πειραιάς - Αίγινα - Αγκίστρι - Πειραιάς, όταν εκδίδονται ταυτόχρονα με τα εισιτήρια μετάβασης.

* Έκπτωση 20% στα εισιτήρια επιστροφής των ΙΧ αυτοκινήτων από/προς Πειραιά για Δωδεκάνησα (εκτός Αστυπάλαιας), όταν εκδίδονται ταυτόχρονα με τα εισιτήρια μετάβασης.

Δες αναλυτικά όλες τις προσφορές εδώ και εδώ.

Minoan

* Αν είσαι μέλος του προγράμματος Minoan Lines Bonus Club, έχεις δωρεάν εισιτήρια με την εξαργύρωση των πόντων που έχεις συλλέξει, για όλες τις κατηγορίες επιβατών και οχημάτων (βάσει του πίνακα δώρων), 10%-20% έκπτωση σε εισιτήρια στην Γραμμή της Κρήτης, 20% έκπτωση σε εισιτήρια στην Γραμμή της Αδριατικής, 10% έκπτωση στα εστιατόρια των πλοίων (À la Carte ή Self Service), στα Bars και τη Disco και 10% έκπτωση στις αγορές από τα καταστήματα των πλοίων (δεν ισχύει στα περίπτερα των πλοίων).

* Για τις γραμμές εσωτερικού, διαθέτουν έκπτωση 20% στα εισιτήρια επιστροφής για επιβάτες και ΙΧ αυτοκίνητα. Για να επωφεληθείς από αυτή την προσφορά, θα πρέπει να κλείσεις τα εισιτήρια επιστροφής ταυτόχρονα με τα εισιτήρια μετάβασης.

Δες αναλυτικά όλες τις προσφορές εδώ

Seajets

* Έκπτωση 20% για ταξίδια μέχρι και τις 15/06/24, στα εισιτήρια επιστροφής αυτοκινήτων και επιβατών σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών από/προς Βόλο για Σποράδες (Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο), όταν εκδίδονται ταυτόχρονα με τα εισιτήρια μετάβασης.

* Έκπτωση 10% για ταξίδια από 16/06/24 μέχρι και 31/10/24, στα εισιτήρια επιστροφής αυτοκινήτων και επιβατών σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών από/προς Βόλο  για Σποράδες (Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο), όταν εκδίδονται ταυτόχρονα με τα εισιτήρια μετάβασης.

* Έκπτωση 30% στα εισιτήρια επιστροφής των επιβατών σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών από/προς Πειραιά για Χανιά, όταν εκδίδονται ταυτόχρονα με τα εισιτήρια μετάβασης.

Περισσότερα εδώ

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v