Ο συλληφθείς δημοσιογράφος της ΕΡΤ στην πρώην γυναίκα του: «Θα σε θάψω ζωντανή»

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του είχε απειλήσει και την πρώην σύζυγό του σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Ο συλληφθείς δημοσιογράφος της ΕΡΤ στην πρώην γυναίκα του: «Θα σε θάψω ζωντανή»

Απίστευτες είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη σύλληψη γνωστού δημοσιογράφου της ΕΡΤ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του η οποία ήταν επίσης δημοσιογράφος.  

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Κέλλυ Χεινοπώρου στον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή του Ant1 «Το Πρωινό» o συλληφθείς δημοσιογράφος κακοποιούσε και την πρώην γυναίκα του.

Με βάση το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή το βράδυ της περασμένης Κυριακής και συγκεκριμένα μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, ο δημοσιογράφος απείλησε την πρώην σύζυγό του λέγοντάς της «θα σε θάψω ζωντανή» σε περίπτωση που μιλούσε για εκείνον.

«Η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου έχει καταθέσει ξυλοδαρμούς, απειλές και έχει αποδείξεις και στοιχεία. Μάλιστα, την Κυριακή το βράδυ που συνέβη ο ξυλοδαρμός της συναδέλφου, όταν έφυγε ο δράστης από το σπίτι, φαίνεται να πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου και να την απείλησε. Η φράση ήταν «θα σε θάψω ζωντανή». Ενδεχομένως, η εν διαστάσει σύζυγος να μίλησε με το θύμα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κ. Χεινοπώρου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v