Μικρό ηλεκτρικό πόλης με την υπογραφή της Hyundai

Αυτό είναι το Inster, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό «μικρό» της εταιρείας με μέγιστη αυτονομία 355 χιλιόμετρα.

Μικρό ηλεκτρικό πόλης με την υπογραφή της Hyundai

H Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου μικρού αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου Inster.

Ο εκπρόσωπος της μάρκας στη κατηγορία Α των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα δώσει την δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αξιοποιήσουν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης στο αστικό περιβάλλον.

Οι πρώτες εικόνες αποκαλύπτουν μια γεύση από τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας LED του νέου μοντέλου καθώς και τη χρήση pixels που υπογραμμίζουν τη σχεδιαστική ταυτότητα των βραβευμένων ηλεκτροκίνητων (EV) οχημάτων της Hyundai

Η μέγιστη αυτονομία του Hyundai Inster αναμένεται να είναι 355 χλμ. (WLTP) με μία μόνο φόρτιση.

Προγραμματίστηκε το επίσημο ντεμπούτο του στα τέλη Ιουνίου στο Busan International Mobility Show.

Το Inster προέρχεται από τις λέξεις «οικείο» και «καινοτόμο», με το όνομα του νέου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της εταιρείας να αντικατοπτρίζει επίσης την εξέλιξη από το βενζινοκίνητο Casper, που διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Κορέας και παρουσιάστηκε το 2021.

Το Hyundai Inster θα θέσει νέα πρότυπα όσον αφορά την γκάμα, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας της μάρκας, επαναπροσδιορίζοντας το τι μπορούν να περιμένουν οι αγοραστές από ένα όχημα αυτής της κατηγορίας, ανακοίνωσε η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ν. Κορέας.

Σχετικά με την Hyundai Motor Europe

Η Hyundai Motor Europe HQ ιδρύθηκε επίσημα το 2000 με την έδρα της στο Offenbach της Γερμανίας. Αποτελεί την περιφερειακή έδρα που είναι υπεύθυνη για περισσότερες από 47 χώρες με παραπάνω από 2.280 σημεία πώλησης, λαμβάνοντας μερίδιο αγοράς 4,8% το 2022 (στοιχεία ACEA). Το 72% των οχημάτων Hyundai που πωλούνται στην Ευρώπη είναι μοντέλα σχεδιασμένα, κατασκευασμένα, δοκιμασμένα και κατασκευασμένα στην Ευρώπη για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών, τα οποία εξυπηρετούνται από την εκτεταμένη ευρωπαϊκή υποδομή της εταιρείας. Αυτό περιλαμβάνει δύο εργοστάσια που εξυπηρετούν κυρίως την Ευρώπη: στην Τσεχική Δημοκρατία και την Τουρκία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v