Από 66.500 ευρώ το νέο VW ID. Buzz

Το νέο Volkswagen ID.Buzz, το καινοτόμο Icon Car, ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα.

Από 66.500 ευρώ το νέο VW ID. Buzz

Το νέο ID. Buzz είναι το Icon Car του μέλλοντος. Ένα καινοτομικό αυτοκίνητο μηδενικών ρύπων με πλήθος λειτουργιών που αποσκοπούν στην άνετη και ασφαλή μετακίνηση της οικογένειας.

Προσφέρει χώρους για πέντε άτομα και μεγάλο χώρο αποσκευών. Ιδανικό για ταξίδια, μεταφορά εξοπλισμού για σπορ και καθημερινές δραστηριότητες.
Εξοπλίζεται με διαδραστικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Το Travel Assist με νέα χρήση swarm data δείχνει τον δρόμο προς την αυτοματοποιημένη οδήγηση. Αυτονομία έως και 425 χλμ., εύκολη φόρτιση μέσω του Plug & Charge.

Ισχυρός ηλεκτροκινητήρας

Έχει χαμηλό αεροδυναμικό συντελεστή (Cd 0,29). Ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 204 ίππους και 31,8 χλγμ. ροπή. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς (όπως στο αυθεντικό T1 Bulli). Η μπαταρία 77 kWh που είναι ενσωματωμένη στο δάπεδο χαμηλώνει το κέντρο βάρους. Ο κύκλος στροφής είναι μικρός, μόλις 11,1 μέτρα

Νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως το Travel Assist με χρήση swarm data και υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας, είναι διαθέσιμα προαιρετικά. Επίσης νέο σύστημα υποβοήθησης αποτελεί το Park Assist Plus με λειτουργία μνήμης για αυτόματους ελιγμούς στο γκαράζ στο σπίτι, σε χώρο στάθμευσης ή σε χώρο στο χώρο στάθμευσης της εταιρείας. Πολλά συστήματα υποβοήθησης οδηγού περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, όπως το Car2X (προειδοποιεί για κινδύνους σε κοντινή απόσταση) και το Front Assist με παρακολούθηση πεζών και ποδηλάτων (Autonomous Emergency Braking). Οι μονάδες ελέγχου έχουν το πιο πρόσφατο λογισμικό της Volkswagen, ID. 3.2. Όταν είναι απαραίτητο, ενημερώνεται ασύρματα.

Μεγάλοι χώροι

Το μήκους 4.712 χιλ. καινοτομικό αυτοκίνητο έχει ιδιαιτερα διευρυμένο μεταξόνιο που φθάνει τα 4.712 χιλ. Ο διαθέσιμος χώρος είναι μεγάλος και ευκολά προσαρμόζεται στις μεταφορικές ανάγκες.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός στο μπροστινό κάθισμα κάθονται σε μεμονωμένα καθίσματα, εξοπλισμένα στάνταρ στο εσωτερικό με ρυθμιζόμενα υποβραχιόνια. Στο πίσω μέρος χρησιμοποιείται ένα τριπλό κάθισμα πάγκου. Είναι χωρισμένο 40:60 και οι πλάτες του μπορούν να αναδιπλωθούν. Για να δημιουργηθεί επιπλέον χώρος για τα πόδια ή επιπλέον χώρος αποσκευών, μπορούν επίσης να μετακινηθούν τα δύο μέρη του καθίσματος του πάγκου κατά μήκος κατά 150 χιλ. Οι δύο συρόμενες πόρτες του ID. Buzz διατίθενται στάνταρ. Με πέντε επιβάτες η χωρητικότητα του χώρου των αποσκευών είναι 1.121 λίτρα χώρου αν η δεύτερη σειρά καθισμάτων αναδιπλωθεί, η χωρητικότητα αυξάνεται στα 2.205 λίτρα.

Λανσάρονται δυο εκδόσεις, η βασική κοστίζει 66.500 ευρώ και η Plus καθορίστηκε στα 70.500 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v