Περσεφόνη: Το Μυστικό των Εποχών στο Παλλάς Ο Erico Montes Nunes του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να χορογραφήσει για το Athens Children’s Ballet.
Χωρισμός και παιδί: Συμβουλές προς γονείς Τι μπορεί να κρύβει ένα διαζύγιο και πώς πρέπει να το διαχειριστούν οι γονείς;
Δύο παιδικές παραστάσεις στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Η Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής φιλοξενεί δύο διασκεδαστικές παραστάσεις για παιδιά.
Πιάνω Παπούτσι πάνω στο πιάνο: Για 2ο χρόνο στο Πόρτα Η υπέροχη παράσταση του Θεάτρου Πόρτα για θεατές από 4 μέχρι 104 ετών, αγαπήθηκε και επανέρχεται για δεύτερη χρονιά.
Κοίτα: Στο Θέατρο Πόρτα για πιτσιρίκια από 8 μηνών Το Θέατρο Πόρτα και το Μικρό Θέατρο Αγρινίου ανεβάζουν κάθε Σάββατο μια γλυκύτατη παράσταση για βρέφη από 8 μηνών έως νήπια 4 χρόνων.
Ολόγυρα, ολότελα, ολόιδιοι… στο θέατρο Άνεσις Μια παιδική παράσταση απειλεί να κάνει… bullying στο bullying για δεύτερη χρονιά στην παιδική σκηνή του θεάτρου Άνεσις.
Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας: Όσκαρ Ουάιλντ για παιδιά Η υπέροχη ιστορία που συγκινεί και σήμερα μικρούς και μεγάλους μεταφέρεται για πρώτη φορά στην Παιδική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.
Επιστροφή στο σχολείο: «Γονικές» συμβουλές διαχείρισης H… μεγάλη επιστροφή στα θρανία πλησιάζει. Πώς θα τη διαχειριστούμε σωστά ως γονείς; Ποια λάθη θα πρέπει να αποφύγουμε;
Καλοκαιρινές δραστηριότητες για παιδιά στην Αθήνα Οκτώ παιδικά προγράμματα και summer camps στην Αθήνα για δημιουργική απασχόληση, παιχνίδι και γνώσεις όλο το καλοκαίρι.
Basket camps 2016: Τρίποντο… στο καλοκαίρι Καλοκαίρι, διασκέδαση, παιχνίδι, αλλά και… εκκόλαψη των νέων μπασκετικών ταλέντων της χώρας υπόσχονται έξι από τα καλύτερα basket camps του 2016.