Ωραίες πισίνες για βουτιές μετά τη δουλειά

Σε κεντρικά σημεία της πόλης, αλλά και στον Πειραιά, βρίσκουμε τις καλύτερες πισίνες για να δροσιστείς μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά.
Ωραίες πισίνες για βουτιές μετά τη δουλειά

Ωραίες και οι παραλίες της Αττικής, αλλά αν δεν θες να μπλέξεις με μωβ τσούχτρες και κίνηση, τότε έχουμε να σου προτείνουμε την ωραιότατη επιλογή της πισίνας.

Θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω βέβαια, αλλά με το κόστος της βενζίνης στα ύψη ίσως και να μην είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα.

Αν είσαι από τους τυχερούς που σχολάνε μεσημεράκι λοιπόν, ή αν απλά θέλεις να εκμεταλλευτείς το ρεπό σου, ιδού μερικές από τις πιο δροσερές και όμορφες διευθύνσεις της πόλης για να κάνεις τις απλωτές σου και να αράξεις στην ξαπλώστρα με καφεδάκι ή ποτό.

Mavili Beach

Τιμολέοντος Βάσσου 8, Πλατεία Μαβίλη, τηλ: 21 6200 7699



Πισίνα στην Πλατεία Μαβίλη; Αμέ! Το roof top του ξενοδοχείου Alexandros διαθέτει μια μίνι πισίνα, με… άμμο στην ακτή της, σε σκηνικό που θυμίζει κάτι από κυκλαδίτικο νησί. Στον χώρο λειτουργεί και εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα (μενού εδώ) αλλά και μπαρ. Το κόστος για δυο ξαπλώστρες με ομπρέλα, καφέ, νερό και πετσέτα ανέρχεται στα 70€ για 1-2 άτομα τις καθημερινές.

Acropolis Hill

Μουσών 7, Λόφος Φιλοπάππου, τηλ.: 210 9235151



Η πιο low budget πισίνα της πόλης, εκείνη του ξενοδοχείου Acropolis Hill, έχει ένα όμορφο ξύλινο ντεκ και ξαπλώστρες με θεά Ακρόπολη, ό,τι πρέπει δηλαδή για βουτιές με σούπερ θέα. Από την υποδοχή μπορείς να προμηθευτείς και πετσέτες για την πισίνα. Η είσοδος τις καθημερινές κοστίζει 15€ το άτομο.

Athens Zafolia

Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-89, Γκύζη, τηλ: 2106449002



Εξίσου οικονομική, η πισίνα του Athens Zafolia απολαμβάνει απόλυτη urban θέα από την οροφή του με τον Λυκαβηττό να καδράρει τις βουτιές σου. Διαθέτει και pool bar το οποίο παραμένει ανοικτό μέχρι αργά για να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα που θα σε δροσίσουν. Είσοδος στα 19€ το άτομο, με έκπτωση 10% σε ό,τι αγοράσεις από το μπαρ.

Fresh

Σοφοκλέους 26, τηλ: 210 5248511



Η πισίνα στον ένατο όροφο του Fresh Hotel είναι ακριβώς δίπλα στο Air Lounge Bar, δημιουργώντας την τέλεια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο πιο-κέντρο-δε-γίνεται της πόλης. Για έξτρα χαλάρωση, διοργανώνει και συνεδρίες Yoga, με 20 ευρώ ανά άτομο. Η είσοδος τις καθημερινές στα 30€ ανά άτομο.

Πισίνα Μαρίνα Ζέας

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, τηλ: 2104511324



Θα την ξέρεις ως all day café-bar restaurant, αλλά η Πισίνα τιμά το όνομά της –και τη μεγάλη πισίνα της– με βουτιές από το πρωί για όσους αναζητούν γενναίες δόσεις δροσιάς. Η είσοδος κοστίζει 15€ και περιλαμβάνει ρόφημα της επιλογής σου.

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v