Περιμένοντας το 2023 Περιμένοντας για άλλη μια φορά τον καινούργιο χρόνο, ξεπροβοδίζουμε τον παλιό με ένα κατακόκκινο μενού, κι ας μας κακοκάρδισε ουκ ολίγες φορές.
Το Da Bruno ξανασυστήνεται Το γνωστό εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου μπαίνει στη νέα εποχή, παραμένοντας κλασικός, αγαπημένος προορισμός.
Panettone Mito'21: Ένα βραβευμένο Panettone και δύο νέες δημιουργίες To Panettone MiTo 21 επιστρέφει για τις γιορτές με δύο αστέρια στα Great Taste Awards και δύο νέες γεύσεις.
Το Grand Forest Metsovo βρέθηκε και πάλι στην κορυφή του κόσμου! Το ξενοδοχείο Grand Forest Metsovo βραβεύθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως το κορυφαίο landmark ξενοδοχείο του κόσμου.
Οι "Τέσσερις Εποχές" του Γιώργου Ζογγολόπουλου στο Κτήμα Σκούρα Το εμβληματικό γλυπτό του Γιώργου Ζογγολόπουλου, οι "Τέσσερις Εποχές", εγκαταστάθηκε και εγκαινιάστηκε στο Κτήμα Σκούρα, αποδεικνύοντας πως ο Οίνος και η Τέχνη πάνε μαζί.
Gastronomy Tours: Εξερεύνηση της Ελλάδας μέσα από τη Γαστρονομία Το GastronomyTours.com είναι η πλατφόρμα που ενώνει τους παραγωγούς γαστρονομικών προϊόντων και τους απανταχού foodies.
Στο Αμύνταιο με τη Lidl Ελλάς για το Ξινόμαυρο Η Lidl Ελλάς, που βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των Ελλήνων παραγωγών οίνου, τιμά το Αμύνταιο και το εμβληματικό του κρασί, το Ξινόμαυρο.
Στο Dirty Sanchez για νόστιμες μεξικάνικες αμαρτίες! Ένα καινούργιο μεξικάνικο στέκι μάς προτρέπει να διασκεδάσουμε χωρίς ενοχές κι αυτό μας αρέσει πολύ.
Η ζωή στην Ηρακλειά είναι μελένια Η Αγάπη διηγείται τα μελένια καλοκαίρια της στον προσωπικό της παράδεισο, την Ηρακλειά των Μικρών Κυκλάδων.
Καλοκαιρινό ραντεβού στην ταράτσα του Manouka Το καλοκαίρι του 2022 βρίσκει το Manouka σε μεγάλη φόρμα.