Στη 13η έκδοσή του, το Borderline Festival ξεδιπλώνεται στη Στέγη και σε άλλα σημεία της Αθήνας, σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στο μέλλον της σύγχρονης μουσικής.
Ένα ξεχωριστό μουσικό διήμερο με έξι συναυλίες και ρεσιτάλ από καταξιωμένους έλληνες και ξένους σολίστ: Αυλός του Πανός, όμποε, τούμπα, τρομπέτα, φαγκότο, φλάουτο.
Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα οι James θα δώσουν δύο καθηλωτικές συναυλίες.
Μια όπερα που σπάνια ανεβαίνει στη ΜET, προβάλλεται σε μαγνητοσκόπηση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 27 Απριλίου στις 19:55, στο πλαίσιο των δορυφορικών μεταδόσεων MET HD LIVE.
Έξι μήνες μετά τον θάνατο του αηδονιού της Θράκης, οι φίλοι και μουσικοί συνεργάτες του, με πρωτεργάτη τον μαθητή και συμπατριώτη του Βαγγέλη Δημούδη, διοργανώνουν μια μεγάλη συναυλία στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου.
Το «Τρεχαντήρι», «Η Ελλάδα χώρα του φωτός», το «Νever Let you Go» κι οι υπόλοιπες ελληνικές Eurovision-ικές συμμετοχές που αγαπήθηκαν και μισήθηκαν εξίσου.