Αυτό είναι το πρώτο Plug-in Hybrid της BYD

Ανακαλύπτουμε το νέο Plug-in Hybrid μοντέλο της κινεζικής μάρκας, ένα τετρακίνητο όχημα με πληθώρα χαρακτηριστικών.

Αυτό είναι το πρώτο Plug-in Hybrid της BYD

Η BYD, λανσάρει το SEAL U DM-i, το πρώτο Plug-in Hybrid (PHEV) όχημα της γκάμας της κινέζικής μάρκας.
Όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη και ο οδηγός επιλέξει τη λειτουργία EV, το όχημα γίνεται αμιγώς ηλεκτρικό, ενώ όταν η κατάσταση φόρτισης (SOC) είναι χαμηλή, το αυτοκίνητο μετατρέπεται σε υβριδικό.

Tετρακίνητο

Το SEAL U DM-i στην έκδοση Design διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες υψηλής ισχύος 204 ίππων για τον εμπρός και 164 ίππων για τον πίσω κινητήρα. Η μπαταρία Blade Battery με χωρητικότητα 18,3 kWh, υποστηρίζεται από τον τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1.5 , που αναπτύχθηκε από την BYD. Αυτός ο κινητήρας αποδίδει 131 ίππους και συνεργάζεται με τους δύο ηλεκτροκινητήρες. Η συνολική μέγιστη ισχύς του συστήματος είναι 324 ιππους και η συνολική μέγιστη ροπή 550 Nm. Το BYD SEAL U DM-i Design είναι τετρακίνητο.

Η έκδοση Boost είναι προσθιοκίνητη και προσφέρεται με έναν υβριδικό κινητήρα χωρητικότητας 1.5, ο οποίος αποδίδει 98 ίππους και συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα υψηλής ισχύος 198 ίππων. Η έκδοση Boost διαθέτει την ίδια Blade Battery με χωρητικότητα 18,3 kWh, όπως και η έκδοση Design. Η συνολική ισχύς του συστήματος για την έκδοση Boost είναι 218 ίπποι. Η μέγιστη ροπή φτάνει τα 300 Nm.

Δύο προφίλ οδήγησης

Διαθέτει δύο προφίλ οδήγησης για όλες τις εκδόσεις EV και HEV. Στο πρώτο προφίλ ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τη λειτουργία EV only mode για ομαλές καθημερινές μετακινήσεις ή οδήγηση στην πόλη. Στο δεύτερο προφίλ το όχημα θα χρησιμοποιεί ως επί το πλείστων την ισχύ που παρέχει η μπαταρία. Ο βενζινοκινητήρας παρέχει πρόσθετη ισχύ στους τροχούς μόνο κατά την επιτάχυνση υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη μπαταρία.

O κινητήρας φορτίζει τη μπαταρία (μεταξύ 25% και 70%, το εύρος μπορεί να ρυθμιστεί), ώστε η ηλεκτρική λειτουργία να είναι πάντα διαθέσιμη, ενώ η μπαταρία φορτίζεται και με την τεχνολογία αναγεννητικής πέδησης.

Premium αίσθηση

Το εσωτερικό αποπνέει μια premium αίσθηση με ένα καλαίσθητο μείγμα μοντέρνου και κομψού σχεδιασμού, απαλές στην αφή επιφάνειες, φινίρισμα υψηλής ποιότητας και πολύχρωμο ατμοσφαιρικό φωτισμό. Τα καθίσματα, καθώς και τμήματα του ταμπλό, των πάνελ των θυρών και της κεντρικής κονσόλας έχουν επένδυση από οικολογικό vegan δέρμα με διπλή ραφή που δημιουργεί αντίθεση.

Eυεξία

Το Legacy Gearshift Panel, που περιλαμβάνει έναν κομψό, κρυστάλλινο επιλογέα αλλαγής ταχυτήτων, είναι εμπνευσμένο από τον ωκεανό. Βασικά χαρακτηριστικά όπως η άνεση, η ευκολία και η ευεξία στο εσωτερικό αντανακλώνται επίσης στα μεγάλα εμπρός καθίσματα, τα οποία διαθέτουν στάνταρ ηλεκτρική ρύθμιση πολλαπλών κατευθύνσεων, θέρμανση και αερισμό. Οι δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες καταδεικνύουν το DNA υψηλής τεχνολογίας της μάρκας. Αμφότερες συμβάλλουν στην εργονομία και την άνεση, διαθέτουν ευκρινείς ενδείξεις και διαισθητική λειτουργία αφής. Παράλληλα, η πανοραμική ηλεκτρική, συρόμενη, ηλιοροφή καθιστά την καμπίνα φωτεινή και ευάερη, ενώ το φίλτρο σωματιδίων PM2.5 καμπίνας - συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος καθαρισμού του αέρα στην κορυφαία έκδοση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v