Jeep Avenger 4xe Edition: Nέες προοπτικές εξερεύνησης

Η Jeep και η The North Face συνεργάζονται στη δημιουργία του νέου, περιπετειώδους Jeep Avenger 4xe The North Face Edition.

Jeep Avenger 4xe Edition: Nέες προοπτικές εξερεύνησης

Η μάρκα Jeep και η The North Face συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια αποκλειστική έκδοση του Jeep Avenger 4xe, που αποτίει φόρο τιμής στα εμβληματικά προϊόντα και τις επιδόσεις των brands, αναζητώντας παράλληλα νέες προοπτικές εξερεύνησης.

Εμπνευσμένη από το μαγευτικό Mont Blanc, η συνεργασία παρουσιάζει καινοτόμο σχεδιασμό και προηγμένα υλικά, που αντικατοπτρίζουν τις αξίες και των δύο εμπορικών σημάτων και την κοινή δέσμευση για εξερεύνηση, φύση, ελευθερία και βιωσιμότητα.

Η μάρκα Jeep και η The North Face συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν το Jeep Avenger 4xe The North Face Edition, ένα όχημα που ενσωματώνει τις κοινές αξίες της περιπέτειας και της εξερεύνησης. Αυτή η συνεργασία συνδυάζει καινοτόμες τεχνικές και υλικά και από τις δύο μάρκες, σχεδιασμένα να αντιμετωπίζουν τις πιο δύσκολες προκλήσεις.

Και οι δύο μάρκες προωθούν την εξερεύνηση—η North Face ενθαρρύνει την υπέρβαση των προσωπικών ορίων, ενώ το Jeep ενσαρκώνει την ελευθερία, το πάθος και την αυθεντικότητα, αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου. Μαζί, γιορτάζουν το ταξίδι της ανακάλυψης, εμπνέοντας άτομα να απελευθερωθούν από τις ρουτίνες και να αγκαλιάσουν τις περιπέτειες, εξερευνώντας νέα τοπία, πολιτισμούς και ιδέες.

«Αυτή η συνεργασία σχεδιάστηκε με στόχο να ανοίξει το δρόμο προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον, προσφέροντας ένα νέο όραμα εξερεύνησης μέσω μιας πραγματικά αποκλειστικής και καινοτόμου εμπειρίας προϊόντων. Είναι το αποτέλεσμα μιας βαθιάς αμοιβαίας ανακάλυψης που έχει τις ρίζες της σε κοινές αξίες και κοινά χαρακτηριστικά, που αντικατοπτρίζει την αριστεία που αντιπροσωπεύουν και οι δύο μάρκες », δήλωσε ο Eric Laforge – Επικεφαλής της Jeep Brand στην Ευρώπη.

Η ομορφιά και τη δύναμη της φύσης

Θα υπάρχουν διαθέσιμες 4.806 μονάδες του Jeep Avenger 4xe The North Face Edition, αντανακλώντας το ύψος του Mont Blanc.

Ο ορεινός όγκος του Λευκού Όρους έχει χρησιμεύσει εδώ και καιρό ως πεδίο δοκιμών για τους αλπινιστές, προκαλώντας τους να βρουν τρόπους να κινούνται πιο γρήγορα, ελαφρύτερα και πιο αποτελεσματικά στα βουνά. Αυτή η διαρκής επιδίωξη έχει παρακινήσει τη The North Face να αναπτύξει ρούχα και εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τέτοιων ακραίων περιβαλλόντων και χρησιμεύει ως ισχυρό σύμβολο συνεργασίας μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων μας », δήλωσε ο Mariano Alonso, Γενικός Διευθυντής της North Face EMEA.

Συνδύασαν στοιχεία με σωστά υλικά

Το Jeep Avenger 4xe The North Face Edition είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας μεταξύ των ομάδων σχεδιασμού και των δύο εμπορικών σημάτων, οι οποίες πέρασαν πάνω από δύο χρόνια σε αυτό το έργο. Συνδύασαν επιδέξια εμβληματικά στοιχεία με τα σωστά υλικά τοποθετημένα στρατηγικά, παράλληλα με ένα λειτουργικό σχέδιο που ενσωματώνει ουδέτερες, μιμητικές αποχρώσεις που αντικατοπτρίζουν το φυσικό περιβάλλον. Αυτή η μοναδική προσέγγιση κατέληξε σε ένα προϊόν που ενσωματώνει τέλεια τη φιλοσοφία της φιλικής προς το περιβάλλον εξερεύνησης, συνδυάζοντας την αισθητική για να γιορτάσει την περιπέτεια.

Προηγμένες τεχνικές

Ο σχεδιασμός αυτής της περιορισμένης έκδοσης αντικατοπτρίζει την εξαιρετική ποιότητα και τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια που αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα και των δύο εμπορικών σημάτων. Η ενσωμάτωση διακριτικών υλικών και προηγμένων τεχνικών έχει ως αποτέλεσμα ένα άνευ προηγουμένου προϊόν που γιορτάζει τη βιωσιμότητα από κάθε άποψη. Jeep Avenger 4xe Η North Face Edition είναι εξοπλισμένη με υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης 48v και τετρακίνηση, αντιπροσωπεύοντας μια σημαντική πρόοδο στο ταξίδι ηλεκτροκίνησης της Jeep, διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευση της μάρκας στις επιδόσεις.

Αυτή η συνεργασία κάνει το Jeep Avenger 4xe The North Face Edition όχι απλώς ένα αποκλειστικό προϊόν, όπου οι φόρμες και τα σχήματα έχουν μια λειτουργία, αλλά και πρόταση σε όσους, όπως οι λάτρεις και των δύο εμπορικών σημάτων, φιλοδοξούν να ανακαλύψουν τη φύση με βιώσιμο τρόπο,  ποιότητα, πρακτικότητα, ασφάλεια και άνεση.

Μάρκα Jeep

Με περισσότερα από 80 χρόνια θρυλικής κληρονομιάς, το Jeep είναι η αυθεντική μάρκα SUV που προσφέρει θρυλική ικανότητα εκτός δρόμου, φινέτσα εσωτερικού, χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας και ευελιξία σε άτομα που αναζητούν εκπληκτικά ταξίδια. Η μάρκα Jeep προσφέρει μια ανοιχτή πρόσκληση να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο, διαθέτοντας  ευρύ χαρτοφυλάκιο οχημάτων που συνεχίζει να παρέχει στους ιδιοκτήτες αίσθηση ασφάλειας. Η ικανότητα εκτός δρόμου της θρυλικής μάρκας Jeep ενισχύεται από μια παγκόσμια πρωτοβουλία ηλεκτροκίνησης που μετατρέπει το 4xe στο νέο 4x4 επιδιώκοντας το όραμα της μάρκας να επιτύχει την ελευθερία μηδενικών εκπομπών . Όλα τα οχήματα της μάρκας Jeep θα προσφέρουν μια ηλεκτροκίνητη έκδοση μέχρι το 2025.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v