Η BMW στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024

Το BMW Group παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024 τα επόμενα βήματα της προϊοντικής στρατηγικής του.

Η BMW στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024

Παράλληλα με το λανσάρισμα στην αγορά των νέων μοντέλων BMW Σειρά 1, BMW X3 και BMW M5, το BMW Group παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024 τα επόμενα βήματα της προϊοντικής στρατηγικής του. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι παγκόσμιες πρεμιέρες των πρώτων αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων MINI John Cooper Works και η πρώτη κοινή εκθεσιακή εμφάνιση των τελευταίων πρωτοτύπων της BMW Neue Klasse, η οποία θα μπει σε μαζική παραγωγή το 2025.

Τα νέα, αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα MINI John Cooper Works

Με την παγκόσμια πρεμιέρα των αμιγώς ηλεκτρικών MINI John Cooper Works και του MINI John Cooper Works Aceman, η μακρά αγωνιστική ιστορία της μάρκας μεταφέρεται στο σήμερα μέσω καινοτόμων συστημάτων κίνησης. Τα δύο μοντέλα μεταφέρουν αβίαστα στο δρόμο την αγωνιστική τεχνογνωσία που αποκτήθηκε στις πίστες. Εκτός από την αποκλειστική, σπορ σχεδίαση και τα βελτιστοποιημένα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν την οδήγηση, οι φίλοι της MINI μπορούν να προσβλέπουν στην ευέλικτη συμπεριφορά που αποτελεί σήμα κατατεθέν της μάρκας.

Η επέκταση της ηλεκτροκίνησης στα μοντέλα John Cooper Works της MINI δείχνει πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει το BMW Group την ηλεκτρική κινητικότητα ως στρατηγική κατεύθυνση.

Την ίδια στιγμή, η Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024 αποτελεί την ιδανική αφετηρία για ακόμη πιο εντατική επικοινωνία ενόψει της έλευσης της BMW Neue Klasse, η οποία θα μπει στην παραγωγή το 2025.

Πρώτη κοινή εμφάνιση για τις BMW Vision Neue Klasse και BMW Vision Neue Klasse X

Η BMW παρουσιάζει στο Παρίσι δύο οχήματα, τα οποία προβάλλουν το ευρύ φάσμα του μελλοντικού προϊοντικού χαρτοφυλακίου της μάρκας.

Η BMW Vision Neue Klasse είναι ένα σπορ ηλεκτρικό σεντάν της premium μεσαίας κατηγορίας. Η BMW Vision Neue Klasse X μεταφέρει τη φιλοσοφία και την τεχνολογία της μελλοντικής γενιάς οχημάτων στην κατηγορία Sports Activity Vehicle.

Τα δύο μοντέλα χαρακτηρίζονται από μια καθαρή, λιτή σχεδιαστική γλώσσα Στο εσωτερικό, η επόμενη γενιά του BMW iDrive παρέχει διαισθητική αλληλεπίδραση μεταξύ οδηγού και οχήματος. Ο συνδυασμός των BMW Panoramic Vision, 3D Head-Up Display και Central Display, μαζί με το νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, επαναπροσδιορίζουν μέσα από το αυτοκίνητο τη φιλοσοφία οδήγησης μιας BMW.

Η νέα BMW X2 ανεβάζει τον πήχη στην ψυχαγωγία με επιλογές όπως τα UNO Car Party ! και Paramount +.

Με το UNO Car Party! Στη νέα BMW X2, το BMW Group παρουσιάζει το επόμενο επίπεδο στο in-car gaming. Από τα τέλη Αυγούστου 2024, το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο σε πάνω από 500.000 οχήματα BMW και MINI μέσω της πλατφόρμας AirConsole. Επιπλέον, μόλις στις αρχές Οκτωβρίου το BMW Group εισήγαγε στο μοντέλο τη δημοφιλή συνδρομητική υπηρεσία ροής βίντεο Paramount+, προσφέροντας στους συνδρομητές πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα blockbusters, νέων original ταινιών και επιτυχημένων σειρών, όπως το Star Trek Discovery. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν κορυφαίες στιγμές ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο με τα λειτουργικά συστήματα BMW και MINI Operating System 9 σε συνδυασμό με το BMW Digital Premium ή το πακέτο MINI Connected.

Εκτός από την προοπτικές που προτάσσει η BMW Neue Klasse, η τεχνολογία υδρογόνου αποτελεί ένα σημαντικό θέμα για την παρουσία της εταιρείας στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024, αποτελώντας μια ακόμα έκφραση της πολυεπίπεδης τεχνολογικής στρατηγικής του BMW Group στα συστήματα κίνησης.

Η BMW λανσάρει το πρώτο υδρογονοκίνητο μοντέλο ευρείας παραγωγής στην αγορά το 2028

Μετά τις επιτυχημένες δοκιμές σε όλο τον κόσμο του πιλοτικού στόλου οχημάτων BMW iX5 Hydrogen, το BMW Group προετοιμάζεται τώρα για την μαζική παραγωγή υδρογονοκίνητων οχημάτων το 2028. Το μοντέλο παραγωγής θα ενσωματωθεί απρόσκοπτα στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο προϊόντων της BMW. Το υδρογόνο αναγνωρίζεται ως μια πολλά υποσχόμενη πηγή ενέργειας για το μέλλον, η οποία, ως ένας αποτελεσματικός τρόπος αποθήκευσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συμβάλλει στην εξισορρόπηση της προσφοράς και της ζήτησης. Αυτό επιτρέπει μια πιο σταθερή και αξιόπιστη ενσωμάτωση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο ενεργειακό δίκτυο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v