Κέιτ Μος, Αντριάνα Λίμα και Τάιρα Μπανκς απογείωσαν το show της Victoria’s Secret

Το λαμπερό show της Victoria’s Secret επέστρεψε με τη συμμετοχή θρυλικών supermodels τα οποία όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψαν την παράσταση.

Κέιτ Μος, Αντριάνα Λίμα και Τάιρα Μπανκς απογείωσαν το show της Victoria’s Secret

Μετά από απουσία έξι χρόνων επέστρεψε το λαμπερό show της Victoria’s Secret το οποίο επιφύλασσε τεράστιες εκπλήξεις στο κοινό του με την συμμετοχή θρυλικών supermodels. Το show φιλοξενήθηκε χθες στη Νέα Υόρκη κι έγινε όπως αναμενόταν το talk of the town αφού η Κέιτ Μος, η Τάιρα Μπανκς και η Αντριάνα Λίμα βρίσκονταν ανάμεσα στα διάσημα μοντέλα που παρέλασαν εκεί.

Η Κέιτ Μος η οποία πριν από λίγους μήνες έκλεισε τα 50 της χρόνια έκανε το ντεμπούτο της στο show μαζί με την 22χρονη κόρη της Λίλα Μος. Η Κέιτ φόρεσε μια εντυπωσιακή δαντελένια δημιουργία και μαύρα φτερά. H Aντριάνα Λίμα αντίστοιχα εμφανίστηκε στο show, έξι χρόνια μετά την αποχώρησή της από το brand της Victoria’s Secret.

Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εδώ, αφού στο show εμφανίστηκε η Τάιρα Μπανκς, 19 χρόνια μετά την αποχώρησή της από τις πασαρέλες, μετά από μια iconic είσοδο στο catwalk. H Μπανκς ανέβασε σχετικό βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «σε περίπτωση που το ξέχασες».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)


Οι εκπλήξεις του show της Victoria’s secret έχει ήδη γεννήσει μια σειρά από viral βίντεο με εκατομμύρια προβολές.

@llara3h #katemoss #victoriassecret #victoriassecretfashionshow #fashion #model #fyp ♬ original sound - Fashion Edits

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v