Η Fiat υποστηρίζει την 19η διοργάνωση του Rome Film Fest

Τα μοντέλα της μάρκας θα είναι το Επίσημα Αυτοκίνητα της 19ης διοργάνωσης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης.

Η Fiat υποστηρίζει την 19η διοργάνωση του Rome Film Fest

Η ιστορία της Fiat είναι συνδεδεμένη με τον κόσμο του κινηματογράφου, δημιουργώντας έναν άρρηκτο δεσμό που έχει διαμορφώσει και τους δύο κλάδους. Μαζί έχουν επαναπροσδιορίσει νέους τρόπους επικοινωνίας σε έναν τομέα που υπερβαίνει τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τα μοντέλα της Fiat θα είναι το Επίσημα Αυτοκίνητα της 19ης διοργάνωσης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης από τις 16 έως τις 27 Οκτωβρίου. Πρόκειται να παρουσιασθούν το Topolino, το υβριδικό 600e και 600, το E-Ulysse, καθώς και το Grande Panda ένα νέο παγκόσμιο μοντέλο που παρουσιάστηκε πρόσφατα στους εορτασμούς της 125ης επετείου της Fiat.

Bιώσιμος κόσμος

Η Fiat, μια παγκόσμια μάρκα που επιδιώκει να δημιουργήσει έναν πιο βιώσιμο κόσμο για όλους, δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να διαδώσει το πολύ μια πιο βιώσιμη αστική μετακίνηση, κάνοντας την ηλεκτρισμένη εμπειρία οδήγησης ευκολότερη και πιο προσιτή σε όλους.

Η συμμετοχή της ιταλικής μάρκας στο Rome Film Fest γιορτάζει επίσης την άρρηκτη σύνδεση της μάρκας με τον κόσμο του κινηματογράφου, μια σχέση που ξεκίνησε στις αρχές του 20ου αιώνα . Με τα χρόνια, πολλά μοντέλα της μάρκας έχουν επιλεγεί από μεγάλους παραγωγούς για τη δημιουργία χιλιάδων ταινιών, ντοκιμαντέρ και διαφημίσεων, που μαρτυρούν τη συνάφεια της μάρκας στην ιστορία του κινηματογράφου, χάρη στα πολλά αυτοκίνητα που θεωρούνται πλέον ως εθνική κληρονομιά εκτός της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Federico Fellini

Για παράδειγμα, το 1957, ο θρυλικός σκηνοθέτης Federico Fellini επέλεξε το Fiat 1100 B και το 600 Transformable για την εμβληματική ταινία του Nights of Cabiria. Σχεδόν πενήντα χρόνια αργότερα, το Fiat 500X έκανε μια αξιοσημείωτη εμφάνιση στην επιτυχημένη κωμωδία Zoolander 2 του Ben Stiller . Επιπλέον, το Fiat 500 υπήρξε πρωταγωνιστής καλτ ταινίας συμπεριλαμβανομένου του Profondo Rosso, ταινιών animation όπως το Lupine III και το Cars . Από τις πολλές διαφημίσεις στις οποίες η μάρκα πληρούσε υψηλά πρότυπα, μία από τις τελευταίες είναι η διαφήμιση του Fiat 600e με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και περιβαλλοντικό ακτιβιστή Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Σε περισσότερο από έναν αιώνα, η παγκόσμια μάρκα έχει φτάσει σε νέα ορόσημα επικοινωνίας που σηματοδοτούν την ιστορία τόσο του κινηματογράφου όσο και του χώρου της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, όπως η 19η διοργάνωση του Rome Film Fest, η Fiat θα προσφέρει στους επισκέπτες έναν κοινωνικά και περιβαλλοντικά φιλικό στόλο, αντικατοπτρίζοντας τόσο την αποστολή της σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο όσο και τη σχέση της με το κινηματογραφικό τοπίο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v