Η MG παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα

Στο περίπτερο της μάρκας στην Auto Athina, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δουν και να θαυμάσουν από κοντά όλη την Hybrid+ γκάμα της.

Η MG παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα

Η MG συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου “Auto Athina 2024”, παρουσιάζοντας τα νέα της μοντέλα, καθώς και όλη την Hybrid+ τεχνολογία. Την πρώτη πανελλήνια εμφάνιση έκανε μεταξύ άλλων και το roadster μοντέλο Cyberster.

Στο περίπτερο της MG, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δουν και να θαυμάσουν από κοντά όλη την Hybrid+ τεχνολογία των αυτοκινήτων της μάρκας.

Μεταξύ των μοντέλων της φίρμας που παρουσιάζονται είναι και το MG4 XPower το οποίο αποτελεί το ισχυρότερο μοντέλο της μάρκας στην ελληνική αγορά.

Αναμφίβολα, το σημαντικότερο μοντέλο που προβάλλεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, είναι το νέο ZS MAX Hybrid+. Επιπλέον, ακόμα ένα ντεμπούτο πραγματοποιήθηκε και αφορα το νέο HS, το μεγαλύτερο SUV της γκάμας.

Το εντυπωσιακό roadster Cyberster, αποτίνει φόρο τιμής στα 100 χρόνια της μάρκας. Το MG Cyberster συνδυάζει την βρετανική κληρονομιά της μάρκας με τη σχεδίαση και την τεχνολογία αιχμής.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v