Η BYD τα δίνει όλα!

Η μάρκα θα παρουσιάσει στο πολυτελές της περίπτερο στην Auto Athina 2024 την αφρόκρεμα της γκάμας της.

Η BYD τα δίνει όλα!

Η BYD, δεν αστειεύεται, ποντάρει δυνατά και επιδιώκει την ταχύτατη άνοδο της στην ευρωπαϊκή αγορά. Στην έκθεση αυτοκινήτου εξασφάλισε το πρώτο κεντρικό περίπτερο και παρουσιάζει όλη την γκάμα της.

Ειδικότερα εκτός από τα μοντέλα της BYD εκτίθενται και τα μοντέλα των θυγατρικών μαρκών της. Στο πολυτελές περίπτερο της κορυφαίας μάρκας βρίσκονται τα εξής μοντέλα:

Ο επισκέπτης της έκθεσης μπορεί να δει στο stand της BYD τα εξής αυτοκίνητα:

•              BYD Dolphin

•              BYD Atto 3

•              BYD Seal

•              BYD Seal U

•              BYD Seal U DM-i 

•              Yangwang U8

•              Yangwang U9

•              Fangchengbao BAO 5

 

Το πρώτο plug-in hybrid της BYD

Η BYD, ο κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρικών και plug-in hybrid οχημάτων στον κόσμο, λανσάρει το Seal U DM-i. Πρόκειται για το πρώτο plug-in hybrid (PHEV) όχημα της εταιρείας που διαθέτει την τεχνολογία Super DM (Dual Mode) της μάρκας στην Ευρώπη.

Το Seal U DM-i παρέχει μια αποτελεσματική, πρακτική, προσιτή και οικολογική λύση για τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης αλλά και για ξέγνοιαστα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Το οικογενειακό SUV της κατηγορίας D είναι διαθέσιμο στη χώρα μας, και απευθύνεται στους οδηγούς που αναζητούν ένα φιλικό προς το περιβάλλον όχημα, χωρίς συμβιβασμούς στην αυτονομία, την πρακτικότητα και την οικονομία.

Όλα τα πλεονεκτήματα

Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης: είναι γρήγορο, ισχυρό και αποδοτικό. Αυτό το τρίπτυχο επιτυγχάνεται με την τεχνολογία Super DM της φίρμας, ως μια εξέλιξη που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού στην τεχνολογία PHEV. Αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την μάρκα προσφέροντας πληθώρα πλεονεκτημάτων, όπως ενεργειακή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, πολύ καλές επιδόσεις και άνεση.

Προτεραιότητα στην ηλεκτρική ισχύ

Η τεχνολογία Super DM δίνει προτεραιότητα στην ηλεκτρική ισχύ με μικρή εξάρτηση από το καύσιμο, γεγονός που την καθιστά πιο φιλική προς το περιβάλλον, με μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη και ο οδηγός επιλέξει τη λειτουργία EV, το όχημα γίνεται αμιγώς ηλεκτρικό, ενώ όταν η κατάσταση φόρτισης (SOC) είναι χαμηλή, το Seal U DM-i μετατρέπεται σε υβριδικό, με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, εξαλείφοντας τις όποιες ανησυχίες σχετικά με την ηλεκτρική αυτονομία. Προσφέροντας μια ήσυχη και άνετη οδήγηση, συναρπαστική απόδοση υψηλής ισχύος και απόκριση στο πάτημα του γκαζιού, αυτό το καινοτόμο υβριδικό σύστημα επαναπροσδιορίζει την οδηγική εμπειρία.

Χωρίς συμβιβασμούς

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις (Design & Boost) οι οποίες απευθύνονται στους οδηγούς που επιθυμούν ένα φιλικό προς το περιβάλλον όχημα, χωρίς συμβιβασμούς στην αυτονομία, την πρακτικότητα και την οικονομία.

Στην έκδοση Design διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες υψηλής ισχύος (204 ίππων για τον εμπρός και 164 ίππων για τον πίσω κινητήρα) και μια Blade Battery με χωρητικότητα 18,3 kWh, η οποία υποστηρίζεται από τον τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1.5 , που αναπτύχθηκε από την ίδια τη BYD. Αυτός ο κινητήρας αποδίδει 131 ίππους και συνεργάζεται με τους δύο ηλεκτροκινητήρες. Η συνολική μέγιστη ισχύς του συστήματος είναι 324 ιπποι και η συνολική μέγιστη ροπή 550 Nm. Το BYD Seal U DM-i Design είναι τετρακίνητο.

Η έκδοση Boost είναι προσθιοκίνητη και προσφέρεται με έναν υβριδικό κινητήρα χωρητικότητας 1.5, ο οποίος αποδίδει 98 ιππους και συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα υψηλής ισχύος 198 ιππων. Η έκδοση Boost διαθέτει την ίδια Blade Battery της BYD με χωρητικότητα 18,3 kWh, όπως και η έκδοση Design. Η συνολική ισχύς του συστήματος για την έκδοση Boost είναι 218 ίπποι. Η μέγιστη ροπή φτάνει τα 300 Nm.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v