Αυτά είναι τα καμάρια της DS

Η γαλλική πολυτελής μάρκα θα παρουσιάσει στην Auto Athina 2024 τα πρωτοποριακά της μοντέλα.

Αυτά είναι τα καμάρια της DS

Η γαλλική πολυτελής μάρκα DS συμμετέχει στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024, που πραγματοποιείται από τις 5 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2024 στο Metropolitan Expo.

Στο πλαίσιο της παρουσίας της, η DS αναδεικνύει την υψηλή αισθητική της γαλλικής κομψότητας και την τεχνογνωσία της στα πολυτελή αυτοκίνητα.

Aισθητική

Παρουσιάζει σε πανελλήνια πρεμιέρα τη νέα DS 4 Hybrid που συνδυάζει αρμονικά την Avant Garde αισθητική με τεχνολογίες αιχμής και το Plug-in υβριδικό DS 7 300 ίππων 4x4 που μεταφέρει την state-of-the-art τεχνογνωσία από την Formula E, συνδυάζοντας τις υψηλές επιδόσεις με την αποδοτικότητα.

DS4 Hybrid

Η DS 4, η επιτομή της γαλλικής φινέτσας, παρουσιάζεται σε νέες εκδόσεις Pallas και Etoile που αντανακλούν το κορυφαίο savoir-faire της μάρκας, προσφέροντας επίπεδα εξοπλισμού που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών, καθώς και με νέα υβριδική τεχνολογία.

Το DS 4 Hybrid ξεκινά αθόρυβα χρησιμοποιώντας μόνο ηλεκτρική ενέργεια, με μηδενικές εκπομπές CO2, ενώ όταν απαιτηθεί συνδυάζει ταυτόχρονα δύο διαφορετικές μορφές ενέργειας για αξιοσημείωτη οδηγική άνεση και τεράστια αποδοτικότητα. Συγκεκριμένα, σε μια αστική διαδρομή αρκετών χιλιομέτρων, η ήπια τεχνολογία Hybrid καθιστά δυνατή την ηλεκτροκίνηση για περισσότερο από το 50% της διαδρομής, με όφελος έως και 40% στην κατανάλωση καυσίμου. Το σύστημα Hybrid είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί αυτόνομα. Η μπαταρία φορτίζεται αυτόματα κατά την οδήγηση, χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε καλώδια ή να περιμένετε.

DS 7

Επιπρόσθετα, η DS παρουσιάζει τη νέα Collection Antoine De Saint Exupery η οποία αποτελεί ωδή στην γαλλική τέχνη του ταξιδιού. Η ειδική έκδοση είναι μια πλούσια συνεργασία με ένα σύμβολο της γαλλικής ιστορίας - έναν άνθρωπο που ήταν ταυτόχρονα ποιητής και ταξιδιώτης, συγγραφέας και ήρωας: τον Antoine de Saint Exupery.

Η νέα έκδοση υπόσχεται να κάνει τη κάθε διαδρομή ξεχωριστή και το κάθε ταξίδι μοναδικό. Η αρμονία του εσωτερικού, η απαράμιλλή πολυτέλεια του δέρματος Nappa, οι αριστοτεχνικές λεπτομέρειες με χαρακτηριστικά παραδείγματα όπως η μοναδική ραφή pearl σε σχήμα μαργαριταριού στις εσωτερικές επενδύσεις, το ανάγλυφο μοτίβο guilloché “Clous de Paris” στο εσωτερικό φινίρισμα που συναντάμε στην υψηλή ωρολογοποιία, καθώς και η τεχνοτροπία “bracelet” στο δέρματα – σήμα κατατεθέν της DS Automobiles - αναδεικνύουν το προσωπικό στιλ του οδηγού και δημιουργούν μία ξεχωριστή οδηγική εμπειρία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v