Γαλαντόμος Αντετοκούνμπο άφησε απίστευτο tip σε σερβιτόρο στη Μύκονο

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας των Μιλγουόκι Μπακς άφησε κιμπάρικο tip σε έναν σερβιτόρο της Μυκόνου όπως εξομολογήθηκε ο τελευταίος σε συνέντευξή του.

Γαλαντόμος Αντετοκούνμπο άφησε απίστευτο tip σε σερβιτόρο στη Μύκονο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τον γάμο του ξεκουράζεται και κάνει διακοπές στη Μύκονο πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Greek Freak επισκέφθηκε ένα από τα πλέον διάσημα νυχτερινά κέντρα του νησιού των ανέμων, αφήνοντας μάλιστα μυθικό τιπ σε έναν σερβιτόρο του.

Ο συγκεκριμένος σερβιτόρος, ο οποίος ονομάζεται Βασίλης μίλησε σε έναν ρεπόρτερ του Mykonos Live TV για την «γνωριμία» του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη σύζυγό του.

 «Η γυναίκα του Γιάννη έκανε εδώ το Bachelorette πάρτι της. Ήταν πάρα πολύ καλές, πολύ ευγενικές και γούσταραν. Πέρασαν πάρα πολύ όμορφα, ήταν με το χαμόγελο. Μια έχασε το κινητό της και μείναμε και το ψάχναμε μισή ώρα, αλλά το βρήκαμε. Μας αγκάλιασαν και μας είπαν τι ευγενικοί που είστε που βρέθηκε το κινητό. Μας άφησαν tips τετραψήφιο αριθμό», δήλωσε σχετικά.

Στη συνέχεια ο σερβιτόρος ανέφερε ότι ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς άφησε tip 3.000 ευρώ, κάνοντας παράλληλα ένα ανεκτίμητο δώρο στον σεφ του καταστήματος.

«Ο Γιάννης όταν ήρθε με όλα του τα αδέρφια, γιατί ο Γιάννης ήρθε και πέρυσι και φέτος. Δυο συνεχόμενες χρονιές. Ενώ είναι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και είναι ένας παγκόσμιος σταρ, ήταν ένας άνθρωπος που ήταν τόσο πολύ απλός. Και αυτός και τα αδέρφια του. Να μας αγκαλιάσουν, να μας κεράσουν από τα ποτά να πιούμε μαζί τους. Να βγει φωτογραφίες, να υπογράψει παπούτσια. Παπούτσια έκανε δώρο στον σεφ μας, τον κύριο Ντελάγκο. Του τα έχουν ζητήσει και 4.500 ευρώ και δεν τα πουλάει. Είναι δώρο ανεκτίμητης αξίας. Έκανε τζίρο γύρω στις 12.000 ευρώ ο Γιάννης και άφησε tips 3.000 ευρώ. Είναι κιμπάρης, θα έλεγα. Ο Γιάννης δεν έχει παραξενιές. Ένιωθα δέος που ήμουν δίπλα του. Δεν πίνει αλκοόλ, ούτε αυτός ούτε τα αδέρφια του. Μόνο αναψυκτικά. Τα ποτά τα έχουν για τους φίλους τους», σημείωσε ο σερβιτόρος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v