«Ελάτε να κεράσουμε τα αρ@@%#α μας!»: Η 1η Γιορτή Αμελέτητων έρχεται στο Κρίκελλο Ευρυτανίας

Στην πλατεία του χωριού Κρίκελλο στην Ευρυτανία θα διεξαχθεί η 1η Γιορτή Αμελέτητων στις 28 Σεπτεμβρίου κι έχουμε χαρά μεγάλη.

«Ελάτε να κεράσουμε τα αρ@@%#α μας!»: Η 1η Γιορτή Αμελέτητων έρχεται στο Κρίκελλο Ευρυτανίας

Ήταν δίκαιο κι έγινε επιτέλους πράξη. Η 1η Παγκόσμια Γιορτή Αμελέτητων είναι γεγονός κι αναμένεται να διεξαχθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στην πλατεία του χωριού Κρίκελλο Ευρυτανίας.

Στο αγαπημένο ελατοσκέπαστο χωριουδάκι αναμένεται να διεξαχθεί ένα μυθικό event με άφθονες μπύρες, ποτά, χορό και φυσικά… αμελέτητα. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει οι σύλλογοι τεσσάρων χωριών κι έχουν ήδη να προβάλλουν την εκδήλωση μέσα από απολαυστικά βιντεάκια.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση κάλεσμα των διοργανωτών όπως δημοσιεύθηκε στα social media:

«ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ!!! 4 σύλλογοι χωριών ενώνουμε τις δυνάμεις μας με μοναδικό στόχο να γυρίσουμε τον χρόνο στις εποχές που διασκεδάζαμε ΟΛΟΙ ΜΙΑ παρέα κάνοντας όμορφα την πλακα μας!! Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΑΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Πάρε την παρέα σου χωρίς τους τοξικούς σοβαροφανείς παρεξηγιάρηδες φίλους σου, βάλε το κινητό σε λειτουργία πτύσης και έλα στην πλατεία του ομορφότερου χωριού του πλανήτη το ΚΡΙΚΕΛΛΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ και να σας κεράσουμε τα @ρχιδι@ μας υπό την μαεστρία του STREET FOOD PARK Glyfada!!

-Όσες κοπέλες κάνετε δίαιτα απλά τσιμπάτε ένα @ρχιδι!!!!!!!!

-Δεν προσκαλούμε κομπλεξικούς, δήθεν και ξινόφατσες, η γιορτή μας είναι εξ' ορισμού γιορτή γέλιου!!

-Δεν ευχαριστούμε κανέναν γιατί όλοι οι συντελεστές, γραφίστες, χορηγοί, ηθοποιοί, σύλλογοι το κάνουν με την καρδιά τους

-Απόλυτο δάσος και φυσική ομορφιά για τροχόσπιτα και ότι άλλο αν δεν βρείτε δωμάτιο

-Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τα λεωφορεία

-Δείτε το πρώτο βίντεο της θρυλικής Krikello Productions ,

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v