Σκύλος ναυαγοσώστης έσωσε ηλικιωμένο λουόμενο από πνιγμό στα Καμένα Βούρλα

H Nάλα το μοναδικό σκυλί-διασώστης της χώρας μας έκανε το θαύμα του σώζοντας έναν ηλικιωμένο άνδρα από πνιγμό στην θάλασσα των Καμένων Βούρλων.

Σκύλος ναυαγοσώστης έσωσε ηλικιωμένο λουόμενο από πνιγμό στα Καμένα Βούρλα

H Nάλα το μοναδικό σκυλί-διασώστης της χώρας μας, έκανε το θαύμα του σώζοντας έναν ηλικιωμένο άνδρα από πνιγμό στην θάλασσα των Καμένων Βούρλων.

Η καλή είδηση της ημέρας μάς ήρθε από τα Καμένα Βούρλα, εκεί όπου η Νάλα, το μοναδικό σκυλί ναυαγοσώστης στη χώρα μας, έσωσε έναν ηλικιωμένο από πνιγμό σε θάλασσα της περιοχής.

Για το περιστατικό μίλησε σχετικά στο LamiaReport.gr, ο εκπαιδευτής και διασώστης, Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Νάλα. Το πανέξυπνο σκυλάκι είναι ένας μακρύτριχος γερμανικός ποιμενικός και τα δύο τελευταία χρόνια έχει εκπαιδευτεί στη θαλάσσια διάσωση στη μοναδική σχολή παγκοσμίως με αυτό το αντικείμενο, η οποία βρίσκεται στην Ιταλία.

Ο κ. Παπαγεωργίου είχε επισκεφθεί έναν φίλο του στα Καμένα Βούρλα μαζί με την Νάλα η οποία όταν είδε έναν 77χρονο λουόμενο να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του, έσπευσε να τον σώσει από πνιγμό μαζί με τον ιδιοκτήτη της.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v