Παιδικές καρέκλες γραφείου έως 70€ για να μην ξεφύγεις στο μπάτζετ

Ψάχνεις μια οικονομική καρέκλα για το πιτσιρίκι; Σου έχουμε μερικές από τις καλύτερες και φθηνότερες επιλογές, με 70 ευρώπουλα το πολύ.

Παιδικές καρέκλες γραφείου έως 70€ για να μην ξεφύγεις στο μπάτζετ

Με μπράτσα ή χωρίς, εργονομικές, με ανθεκτικό ύφασμα και αντοχή στη φθορά, οι παρακάτω παιδικές καρέκλες γραφείου εγγυώνται πως το παιδί σου και καλά θα κάτσει και θα διαβάσει άνετα, ενώ εσύ θα έχεις το μπάτζετ σου ελεγχόμενο.

Καρέκλα Γραφείου Πορτοκαλί

30€ από εδώ 

Καρέκλα με πλάτη από mesh ύφασμα, ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα και 5 ροδάκια για εύκολη μετακίνηση. Μέγιστο βάρος αντοχής: 80 κιλά.

Καρέκλα Γραφείου Liberta Teen Ιστός

35€ από εδώ 

Με μοντέρνο σχέδιο και έντονα χρώματα, είναι ανθεκτική στο λέρωμα χάρη σε ειδικό ύφασμα και διαθέτει ροδάκια, και προσαρμογή καθίσματος. Μέγιστο βάρος: 90 κιλά.

Καρέκλα Γραφείου με Ανάκλιση Ηχώ Ροζ

23€ από εδώ 

Καρέκλα γραφείου με ροδάκια για εύκολη μεταφορά από δωμάτιο σε δωμάτιο και αμορτισέρ για μεγαλύτερη άνεση. Διαθέτει επένδυση από ύφασμα, είναι εργονομική και περιστρεφόμενη, για να προσφέρει ποιότητα και άνεση. Μέγιστο βάρος αντοχής: 70 κιλά.

Fleria Καρέκλα Γραφείου Κόκκινη

55€ από εδώ 

Προσφέρει την απαραίτητη στήριξη στο σώμα, ενώ διαθέτει μπράτσα για να εργάζεται το παιδί πιο ξεκούραστα. Διαθέτει επένδυση από ύφασμα Mesh-Nylon, το οποίο επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει. Μέγιστο βάρος 136 κιλά.

Παιδική Καρέκλα Γραφείου Nora με Μπράτσα

69€ από εδώ 

Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και διαθέτει μπράτσα, ώστε το παιδί να μπορεί να στηρίξει και να ξεκουράσει τα χέρια του. Είναι εργονομική και περιστρεφόμενη και διαθέτει ρυθμιζόμενο κάθισμα. Μέγιστο βάρος: 110 κιλά.

Παιδική Καρέκλα Γραφείου Sara με Μπράτσα Μαύρη

55€ από εδώ 

Ευέλικτη και πρακτική, επενδεδυμένη με ύφασμα mesh, προσαρμόζεται και «κλειδώνει» το κάθισμα στη κατάλληλη εργονομική θέση, ανάλογα με το ύψος.

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v