Ξενοδοχεία ημιδιαμονής στην Αθήνα για αμαρτωλές βραδιές

Θες ένα ήσυχο καταφύγιο για να περάσεις μερικές ώρες με τον έρωτά σου μακριά από αδιάκριτα βλέμματα; Μην ψάχνεις άλλο.

Ξενοδοχεία ημιδιαμονής στην Αθήνα για αμαρτωλές βραδιές

Εχεμύθεια, διακριτικότητα, άνεση και πληθώρα παροχών για να περάσεις ένα όμορφο και αμαρτωλό βράδυ με το αντικείμενο του πόθου σου προσφέρουν τα κατά τόπους ξενοδοχεία ημιδιαμονής της πόλης.

Η διάρκεια (ημι)διαμονής είναι συνήθως στις 3-3,5 ώρες, ενώ αν θες έξτρα χρόνο για να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου μπορείς να το κάνεις κατόπιν συνεννόησης με την ρεσεψιόν.

Δες παρακάτω μερικές από τις πιο δημοφιλείς διευθύνσεις και από εμάς καλό βόλι.

Hotel Bill

Κεραμέων 33, τηλ: 21 0523 9617

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hotel Bill (@hotelbill)


Στην καρδιά της πόλης, στο Μεταξουργείο, το Hotel Bill διαθέτει άνετα δωμάτια, θεματικά και μη, χωρισμένα σε πέντε ορόφους. Το κόστος ημιδιαμονής ξεκινά από 22€ για τα δωμάτια του πρώτου ορόφου, με δύο ποτήρια κρασί δώρο, ενώ για κανονική διανυκτέρευση υπολόγισε από 40€, με δώρο ένα μπουκάλι κρασί.

Kreoli

Λεωφ. Ποσειδώνος 17, Γλυφάδα, τηλ: 21 0894 8010

Μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη θάλασσα, το ξενοδοχείο της Γλυφάδας είναι ιδανική επιλογή για έρωτες με την αρμύρα. Διαθέτει μοντέρνα δωμάτια, αλλά και σουίτες με θέα θάλασσα και ζεστές αποχρώσεις, ό,τι πρέπει για ρομαντικές βραδιές. Το κόστος για ημιδιαμονή ξεκινά από 28€ και για διανυκτέρευση από 113€, με πρωινό.

Crystal Blue

Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 45, Γλυφάδα και Γέφυρα Σχιστού, Χαϊδάρι


Σε Χαϊδάρι και Γλυφάδα, τα ξενοδοχεία της αλυσίδας προσφέρουν ηρεμία και ιδιωτικότητα, αλλά και όλες τις ανέσεις που χρειάζεσαι για να περάσεις μια φίνα βραδιά. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με διάφορες θεματικές και χρώματα, ενώ χωρίζονται σε απλά, σουίτες και VIP. Οι τιμές ημιδιαμονής ξεκινούν από 29€ και η διανυκτέρευση από 70€, με δώρο δύο ποτήρια κρασί. 

Madison

Κατεχάκη 68, τηλ: 21 0677 1222


Πλήθος δωματίων και σουιτών με διάφορες θεματικές και διακόσμηση διαθέτει το ξενοδοχείο της Κατεχάκη, πολύ κοντά στο Μετρό, εξασφαλίζοντας όσα χρειάζεσαι για άνετη διαμονή. Το κόστος ημιδιαμονής ξεκινά από 35€ και η διανυκτέρευση στα 90€, ενώ προσφέρει δωρεάν διανυκτέρευση την ημέρα των γενεθλίων σου.

Ruby

Διευθύνσεις εδώ


Σε δύο σημεία στην πόλη, στην Αθήνα και στην Κηφισιά, τα ξενοδοχεία Ruby προσφέρουν δωμάτια και σουίτες με τζακούζι, με μοντέρνα διακόσμηση και ρομαντική ατμόσφαιρα, παρέχοντας όλες τις ανέσεις που χρειάζεσαι. Το κόστος ημιδιαμονής ξεκινά από τα 25€, ενώ για διανυκτέρευση από 96€ με πρωινό.  

Πρίαμος

Διευθύνσεις εδώ


Παλιά καραβάνα στο είδος, η αλυσίδα Πρίαμος διαθέτει ξενοδοχεία σε Ηλιούπολη, Μεταμόρφωση, Παγκράτι, Μοσχάτο και Γκάζι καλύπτοντας μια ευρεία περιοχή για κάθε ζευγαράκι εκεί έξω. Κάθε δωμάτιο της αλυσίδας είναι διακοσμημένο με μια θεματική που το κάνει να ξεχωρίζει, ενώ το κόστος ημιδιαμονής διαμορφώνεται από 21€ και η διανυκτέρευση από 60€. Διαθέτουν επίσης ειδικές τιμές για γενέθλια, φοιτητές, ανέργους και πρωινούς τύπους. 

Pines

Χελιδονούς 78, Κηφισιά, τηλ: 21 0620 5011


Σταθερή αξία στα Βόρεια Προάστια, το Pines παρέχει μοναδικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τις προσωπικές σου στιγμές, διαθέτοντας όμορφα και άνετα δωμάτια με μίνιμαλ διακόσμηση, αλλά και σουίτες για πιο γκράντε καταστάσεις. Η ημιδιαμονή σε ένα απλό δωμάτιο κοστίζει 30€ και η διανυκτέρευση στα 58€. 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v