Οι πιο διάσημοι YouTubers αυτή τη στιγμή

O Mr Beast, o Speed, o Brent Rivera, η SSSniperWolf και τα άλλα παιδιά του YouTube που κάνουν χάμο στην πιο δημοφιλή βίντεο πλατφόρμα του ίντερνετ.

Οι πιο διάσημοι YouTubers αυτή τη στιγμή

Λίγα χρόνια πριν αν άκουγες τη φράση επάγγελμα YouTuber μάλλον θα έβαζες τα γέλια και με το δίκιο σου καθώς δεν ήμασταν τόσο εξοικειωμένοι με την πιο δημοφιλή βίντεο πλατφόρμα του πλανήτη. Πλέον κόσμος και κοσμάκης βγάζει μεροκάματο από το YouTube, ενώ κάποιοι σπάνε κάθε ρεκόρ δημοφιλίας και βίντεο προβολών εκτοξεύοντας τη φήμη και την απήχησή τους ειδικά στους νεότερους θεατές. Εμείς κάναμε μια λίστα με τους πιο διάσημους YouTubers σήμερα, αφού επιδοθήκαμε στο καθιερωμένο πολύωρο λιώσιμο, βλέποντας όσα κατέβασε η γκλάβα τους.

Mr Beast

O 25χρονος Jimmy Donaldson βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων YouTubers του Forbes κι είναι ίσως ο πιο επιδραστικός και δημοφιλής δημιουργός περιεχομένου στο YouTube σήμερα όπως μαρτυρούν κι οι 313 εκατομμύρια subscribers του. Ξεκίνησε την καριέρα του στο YouTube το 2012, όταν ήταν μόλις 13 ετών, με βίντεο κυρίως γύρω από το gaming.

Ο MrBeast είναι γνωστός για την πρωτοποριακή του προσέγγιση στο περιεχόμενο του YouTube, δημιουργώντας βίντεο που συχνά ξεπερνούν τις προσδοκίες των θεατών του. Έχει γίνει σύμβολο της γενναιοδωρίας και της καινοτομίας στην πλατφόρμα, εμπνέοντας πολλούς άλλους δημιουργούς περιεχομένου. Σε πρόσφατο βίντεο του έφτιαξε και δώρισε 100 σπίτια σε οικογένειες που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. Έχει δημιουργήσει τη δική του αλυσίδα εστιατορίων, MrBeast Burger, και μια εταιρεία σνακ με την ονομασία Feastables.

IShowSpeed

Streamer, youtuber, gamer, μουσικός κι αιώνιος θαυμαστής του Christiano Ronaldo o Speed με τους 28.600.000 subscribers δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο πριν λίγους μήνες όταν κι επισκέφθηκε τη χώρα μας, με τους μανιασμένους θαυμαστές του να τον κυνηγούν παντού. Εκείνος δοκίμασε γύρο, έκανε greek kamaki κι είχε έναν τραγελαφικό διάλογο με την ελληνική αστυνομία όταν περικυκλώθηκε από τους φανς του.

Η καριέρα του IShowSpeed έχει συνοδευτεί και από αμφιλεγόμενες στιγμές, όπως περιπτώσεις όπου η συμπεριφορά του θεωρήθηκε ακατάλληλη ή προκλητική, γεγονός που του επέφερε κάποια προσωρινά bans από πλατφόρμες. Παρ' όλα αυτά, το νεαρό κοινό συνεχίζει να τον ακολουθεί πιστά, ενισχύοντας συνεχώς τη δημοτικότητά του.

Blippi

Ο Stevin John ξεκίνησε το κανάλι του Blippi στο YouTube το 2014, με στόχο να δημιουργήσει ποιοτικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο για παιδιά, κάτι που ένιωθε ότι έλειπε από την αγορά. Τα βίντεό του περιλαμβάνουν επισκέψεις σε διάφορες τοποθεσίες, όπως μουσεία, ζωολογικούς κήπους και παιδικές χαρές, όπου εξηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο διάφορα θέματα, από τα χρώματα και τα γράμματα μέχρι τα οχήματα και τα ζώα. 10 χρόνια αργότερα μετρά περισσότερους από 21 εκατομμύρια subscribers.

Brent Rivera

Ο Brent Rivera είναι ένας Αμερικανός YouTuber, ηθοποιός και δημιουργός περιεχομένου, ο οποίος έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στους νεότερους ηλικιακά θεατές. Ξεκίνησε την καριέρα του στο διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας Vine, όπου κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια οπαδούς χάρη στο χιούμορ του και τα σύντομα κωμικά βίντεο που δημοσίευε. Με το κλείσιμο του Vine το 2017, μεταπήδησε στο YouTube, όπου η καριέρα του γνώρισε μεγάλη άνθηση.

Ο Brent Rivera δημιουργεί κυρίως κωμικά βίντεο, φάρσες, προκλήσεις, και βίντεο με τη συμμετοχή της οικογένειας και των φίλων του. Το περιεχόμενό του είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, γεγονός που τον έχει κάνει δημοφιλή κυρίως μεταξύ των εφήβων. Mε περισσότερους από 32 εκατομμύρια subscribers πρόσφατα γύρισε βίντεο όπου βγαίνει ραντεβού με 100 διαφορετικές κοπέλες σε όλο τον κόσμο σε 24 μόλις ώρες επομένως μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε ότι ζει το όνειρο.

SSSniperWolf

SSSniperWolf, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Alia Shelesh, είναι μια από τις πιο γνωστές YouTubers στον κόσμο, ιδιαίτερα στο χώρο του gaming και των reaction videos (βίντεο με αντιδράσεις).

Αρχικά, η SSSniperWolf επικεντρώθηκε στο gaming περιεχόμενο, δημοσιεύοντας βίντεο με το δημοφιλές παιχνίδι "Call of Duty". Το όνομα "SSSniperWolf" είναι εμπνευσμένο από έναν χαρακτήρα στο παιχνίδι "Metal Gear Solid". Σταδιακά, άρχισε να επεκτείνεται και σε άλλου είδους περιεχόμενο, όπως βίντεο με αντιδράσεις (reaction videos), vlogs, και challenges.

Το κανάλι της έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή στο YouTube, με περισσότερους από 35 εκατομμύρια συνδρομητές και δισεκατομμύρια προβολές. Το περιεχόμενό της είναι ευέλικτο και συχνά εστιάζει σε αστεία και ενδιαφέροντα βίντεο από το διαδίκτυο, σχολιάζοντας με το δικό της μοναδικό στυλ. Με περισσότερους από 34 εκατομμύρια συνδρομητές είναι μια από τις γνωστές και δημοφιλείς YouTubers της γενιάς της.

Dream

O Dream, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Clay, είναι ένας από τους πιο γνωστούς YouTubers στον κόσμο του gaming, ειδικά στο παιχνίδι Minecraft. Ξεκίνησε την καριέρα του στο YouTube το 2014, αλλά έγινε ευρέως γνωστός το 2019, όταν τα βίντεό του άρχισαν να γίνονται viral. Ο Dream έγινε διάσημος για τα βίντεο του "Minecraft Manhunt", στα οποία προσπαθεί να ολοκληρώσει το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται, ενώ τον κυνηγούν άλλοι παίκτες που προσπαθούν να τον σταματήσουν.

Ο Dream κατάφερε να κερδίσει μεγάλη φήμη χωρίς να αποκαλύψει το πρόσωπό του, διατηρώντας την ανωνυμία του για πολλά χρόνια. Αυτή η μυστηριώδης ταυτότητα ενίσχυσε την απήχηση του, κάνοντάς τον μια ενδιαφέρουσα φιγούρα για τους θαυμαστές του. Το 2022, ο Dream έκανε μια πολυσυζητημένη αποκάλυψη προσώπου, η οποία προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον και έσπασε ρεκόρ προβολών. Έκτοτε κι έχοντας πια περισσότερους από 32 εκατομμύρια subscribers βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή του παγκόσμιου YouTube με τα βίντεο του να συγκεντρώνουν συνολικά δισεκατομμύρια προβολές.

KSI

Ο KSI, γνωστός και ως Olajide "JJ" Olatunji, είναι ένας Βρετανός YouTuber, rapper, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στο YouTube το 2009, ανεβάζοντας βίντεο με παιχνίδια και κωμικά skits. Σήμερα, ο KSI είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους YouTubers παγκοσμίως, με πάνω από 16 εκατομμύρια συνδρομητές στo κανάλι του στο YouTube. Το κανάλι του έχει συνολικά πάνω από 5 δισεκατομμύρια views ενώ είναι ο 27ος YouTuber με τους περισσότερους συνδρομητές παγκοσμίως.

Έχει δημιουργήσει πολλά επιτυχημένα video series στο κανάλι του όπως το "Sidemen", "KSI Reacts" και "Laid in America" με τους φανς του να αδημονούν συνεχώς για ό,τι νέο σκαρφίζεται. Το οξυδερκές χιούμορ του ήταν αυτό που εκτόξευσε τη δημοφιλία του ενώ θρυλικοί θεωρούνται πια οι αγώνες τους με τον Logan Paul (το εκκεντρικό «κακό» παιδί του μποξ και του YouTube).

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v