Να πάμε καμιά Ευρώπη το φθινόπωρο: Για πού έχει φτηνά αεροπορικά;

Σικελία με 30€, Βουδαπέστη με 46€, Δουβλίνο με 68€. Όχι, δεν κάνουμε πλάκα, αυτές είναι μερικές από τις σούπερ τιμές αεροπορικών που βρήκαμε. Και είναι με επιστροφή.

Να πάμε καμιά Ευρώπη το φθινόπωρο: Για πού έχει φτηνά αεροπορικά;

Δεν τελείωσε καλά καλά η καλοκαιρινή άδεια, κι εσύ έχεις τον νου σου πότε θα ξαναφύγεις; Και πολύ καλά κάνεις, ο καλύτερος τρόπος να ξορκίσεις τη μελαγχολία της επιστροφής είναι να κλείσεις το επόμενο ταξίδι σου. Επειδή, βέβαια, οι διακοπές μας έφαγαν όλα τα λεφτά, αυτό θα χρειαστεί να είναι όσο φθηνότερο γίνεται. Και γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σου βρούμε τα πιο οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια που παίζουν αυτή τη στιγμή για Οκτώβρη και Νοέμβρη. Φύγαμε.

Η πιο low budget επιλογή που βρήκαμε είναι και μια από τις καλύτερες: Στην Κατάνια της Σικελίας σε πάει και σε φέρνει η Ryanair με μόλις 30€, αν φύγεις από την Αθήνα στις 6 Οκτωβρίου και επιστρέψεις στις 13/10.

Προτιμάς ιταλικό βορρά από νότο; Και για σένα έχουμε: Μπολόνια με 42€ (αναχώρηση 30/10 και επιστροφή 6 Νοεμβρίου) και Ρώμη με 46€ (αναχώρηση 22 και επιστροφή 25 Οκτωβρίου). Και αυτές με την Ryanair.

Το φθινόπωρο η Βουδαπέστη είναι στα καλύτερά της, και η Ryanair αναλαμβάνει να σε πετάξει εκεί με 46€ πήγαινε-έλα, αν φύγεις από Αθήνα στις 10 Νοεμβρίου και επιστρέψεις στις 16/11.

Το ίδιο ισχύει και για την Κωνσταντινούπολη, που είναι με τα φθινοπωρινά της χρώματα ακόμα πιο μαγική απ’ ό,τι συνήθως. Η Aegean μας πετάει εκεί με 85€ πήγαινε-έλα, για αναχώρηση από την Αθήνα στις 24 και επιστροφή στις 27 Νοεμβρίου.

Στην πρωτεύουσα της Ευρώπης, τις πάντα ενδιαφέρουσες Βρυξέλλες, η Ryanair σε πετάει με 63€. Αναχώρηση στις 19 και επιστροφή στις 26 Νοεμβρίου.

Στην υπέροχη Λυών, που αν μας ρωτάς είναι ακόμα ομορφότερη και από το ίδιο το Παρίσι (ναι ξέρουμε, ακούγεται ιερόσυλο, πήγαινε πρώτα και έλα να μας πεις) μας πετάει η Volotea με 77€ για αναχώρηση 10 και επιστροφή 15 Οκτωβρίου.

Επίσης η Volotea έχει να προτείνει Ντουμπρόβνικ στα τέλη Σεπτεμβρίου, που τα πλήθη του καλοκαιριού θα έχουν φύγει και η μεσαιωνική πόλη θα είναι στα καλύτερά της. Το πήγαινε-έλα βγαίνει 65€ για αναχώρηση 22 και επιστροφή 29 Σεπτεμβρίου.

Μια Νάπολη είναι πάντα καλή ιδέα, και η easyjet θα σε πάει και θα σε φέρει με 82€ στην καρδιά του φθινοπώρου (αναχώρηση 31/10 και επιστροφή 3 Νοεμβρίου).

Έχεις 66€; Έχουμε ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για το Κατόβιτσε της Πολωνίας (22 με 27 Νοεμβρίου) και για το Λούτον του Λονδίνου (16 με 22 Οκτωβρίου). Με 2€ έξτρα, πας και Δουβλίνο αν θες, στις 18 με 23 Νοεμβρίου, 68€ το πήγαινε-έλα. Και οι τρεις πτήσεις της Ryanair.

Μιλώντας για Πολωνία, στη Βαρσοβία μας πετάει η Aegean με 100€ για αναχώρηση από την Αθήνα στις 17 και επιστροφή στις 21 Νοεμβρίου.

Και τέλος, στο Κουτάισι της σταθερά ανερχόμενης Γεωργίας πηγαινοέρχεται η Wizzair με τα εισιτήρια στα 64€ πήγαινε-έλα όλο τον Νοέμβριο (πτήσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή).

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v