Κερδίστε ένα ταξίδι στην Κρήτη σε δίκλινη καμπίνα με την ΑΝΕΚ Lines

Το in2life σε συνεργασία με την ΑΝΕΚ Lines κάνει δώρο στους αναγνώστες του δύο διπλά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, σε δίκλινη καμπίνα, για τα Χανιά ή το Ηράκλειο.

Κερδίστε ένα ταξίδι στην Κρήτη σε δίκλινη καμπίνα με την ΑΝΕΚ Lines

Ατελείωτες βόλτες στην παλιά πόλη των Χανίων, ή μήπως γαστρονομικές αναζητήσεις στο ολοζώντανο Ηράκλειο; Βουτιές στο εξωτικό τοπίο του Μπάλου, ή στα νερά που αγκαλιάζουν τις σπηλιές στα Μάταλα; Τέτοια θέλουμε να είναι τα διλήμματά σου τις επόμενες εβδομάδες. Γι’ αυτό εξασφαλίσαμε, σε συνεργασία με την ΑΝΕΚ Lines, δύο διπλά εισιτήρια μετ’ επιστροφής σε δίκλινη καμπίνα για Χανιά ή Ηράκλειο. Γι’ αυτό, και για να διαπιστώσεις ιδίοις όμασι τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε πως στην Κρήτη το καλοκαίρι διαρκεί περισσότερο –πολύ περισσότερο.

Σκρόλαρε προς τα κάτω για να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό, και βάλε υπενθύμιση για τις 30 Αυγούστου, να τσεκάρεις το email σου… Μπορεί να βρεις τα εισιτήριά σου.

Οι όροι του διαγωνισμού

Τα εισιτήρια παρέχονται αναλόγως διαθεσιμότητας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ταξίδια με την ANEK Lines από και προς τα Χανιά ή το Ηράκλειο, σε δίκλινη καμπίνα από την 1η Σεπτεμβρίου έως και την 31/12/2024.

Τα εισιτήρια είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται με χρήματα και δεν μπορούν να πωληθούν από τον δικαιούχο/τυχερό. Η προσφορά ισχύει για προορισμό των συγκεκριμένων γεωγραφικών διαμερισμάτων, για το συγκεκριμένο παραπάνω χρονικό διάστημα και δε δύναται να δοθεί παράταση χρόνου πραγματοποίησης του ταξιδιού. Η εταιρεία θα κάνει κάθε προσπάθεια για να τηρήσει τα δρομολόγια που έχει ανακοινώσει. Διατηρεί όμως το δικαίωμα για την τροποποίησή τους εφόσον παραστεί ανάγκη. Επίσης η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τα πλοία της εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Για τις κρατήσεις θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων οι τυχεροί επικοινωνούν, τουλάχιστον 5 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση, με το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας, τηλ. 210 8919800.

Για την παραλαβή των εισιτηρίων απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της επιστολής που θα λάβουν οι νικητές του διαγωνισμού στο email τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v