Tι θα δούμε φέτος στο Lake Party; Άσε, ρωτήσαμε τους κατάλληλους!

Στις 22 και 23 Αυγούστου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Lake Party για αυτό και μιλήσαμε με την ομάδα πίσω από το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Δυτικής Ελλάδας.

Tι θα δούμε φέτος στο Lake Party; Άσε, ρωτήσαμε τους κατάλληλους!

Το καλοκαίρι φτάνει στην κορύφωσή του και το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ που όλοι περιμέναμε είναι εδώ! Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Αυγούστου, το Lake Party θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα μας χαρίσει δύο βραδιές με μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζει εκρηκτικές εμφανίσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες, εντυπωσιακά σκηνικά και μια ατμόσφαιρα γεμάτη θετική ενέργεια.

Eμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον διοργανωτή του Lake Party, Γιώργο Λάμπρη και την ομάδα πίσω από το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Δυτικής Ελλάδας κι ιδού τι μας είπαν.

Ποιο ήταν το feedback που λάβατε από το περσινό πολύ επιτυχημένο Lake Party;

Οι επισκέπτες ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο περσινό Lake Party, δίνοντάς μας την ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια και αυτή την χρονιά. Το feedback που λάβαμε ήταν εξαιρετικά θετικό. Εκατοντάδες επισκέπτες μας έστειλαν μηνύματα, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για την άψογη διοργάνωση και τις μοναδικές εμφανίσεις των καλλιτεχνών, οι οποίες κατάφεραν να ενώσουν το κοινό και να δημιουργήσουν συγκινητικές στιγμές.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα φεστιβάλ που γίνεται στην επαρχία, τι είναι αυτό που σας κάνει κάθε χρόνο να ανανεώνετε το ραντεβού με το κοινό σας;

Η αγάπη μας για την περιοχή και η αστείρευτη επιθυμία για διασκέδαση είναι οι βασικοί λόγοι που μας οδηγούν να ανανεώνουμε κάθε χρόνο το ραντεβού μας με το κοινό. Η θετική ενέργεια και η υποστήριξη που λαμβάνουμε από τους επισκέπτες, μας γεμίζουν δύναμη και κίνητρο να συνεχίζουμε. Αισθανόμαστε ότι με την οργάνωση αυτού του φεστιβάλ, όχι μόνο ανταποδίδουμε την αγάπη που λαμβάνουμε, αλλά και προβάλλουμε τις ομορφιές του τόπου μας, ενισχύοντας την τοπική κοινότητα και διαδίδοντας την μαγεία της περιοχής μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η χαρά να βλέπουμε ανθρώπους να απολαμβάνουν τη μουσική και τη φύση είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας και η πηγή της έμπνευσής μας για το μέλλον.

Οι τοπικοί φορείς στάθηκαν δίπλα στο εγχείρημα του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ της δυτικής Ελλάδας ή είχαμε μια ακόμη περίπτωση φτωχού και μόνου καουμπόι;

Το εγχείρημα αυτό στηρίζεται αποκλειστικά σε ιδιωτική πρωτοβουλία, καθώς η στήριξη από τους τοπικούς φορείς ήταν και παραμένει περιορισμένη. Παρότι δεν είχαμε την αναμενόμενη βοήθεια από τις τοπικές αρχές, η δέσμευση και το πάθος της οργανωτικής ομάδας μας, σε συνδυασμό με την ενθουσιώδη υποστήριξη από τους επισκέπτες κατέστησαν δυνατή και επιτυχή τη διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Πείτε μας λίγα λόγια για το φετινό Line up; Έχει ολοκληρωθεί ή να περιμένουμε κι άλλες εκπλήξεις;

Πάντα επιδιώκουμε να εμπλουτίζουμε το πρόγραμμά μας και φέτος έχουμε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό lineup για το Lake Party! Την Πέμπτη 22 Αυγούστου, στη σκηνή του Lake Party θα βρίσκονται οι Melisses, το δημοφιλές συγκρότημα που έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού με τις επιτυχίες του. Μαζί τους, η Marseaux, μία από τις πιο ταλαντούχες και αναγνωρισμένες καλλιτέχνιδες της νέας γενιάς, θα μας ταξιδέψει με τις μελωδίες της.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, η σκηνή θα φωτιστεί από τον Αντώνη Ρέμο, τον κορυφαίο Έλληνα ερμηνευτή, ο οποίος θα μας χαρίσει μια μοναδική εμφάνιση με τραγούδια από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του, που ήδη έχει κερδίσει τις καρδιές μας.

Επιπλέον, ο Θέμης Γεωργαντάς, με την ξεχωριστή παρουσία του και το εντυπωσιακό DJ set του, θα μας διασκεδάσει και τις δύο ημέρες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Ετοιμάζουμε πολλές ακόμη ανακοινώσεις για καλλιτέχνες και δραστηριότητες που θα εμπλουτίσουν το φεστιβάλ και θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα και ετοιμαστείτε για δύο βραδιές γεμάτες μουσική, χορό και ατελείωτη διασκέδαση στο Lake Party!

Εκτός από τις μουσικές εμφανίσεις τι άλλο μπορεί να περιμένει όποιος βρεθεί στο Κτήμα Πιθάρι στις 22 και 23 Αυγούστου φέτος;

Εκτός από τις μουσικές εμφανίσεις, το Lake Party στο Κτήμα Πιθάρι στις 22 και 23 Αυγούστου θα προσφέρει μια πληθώρα δραστηριοτήτων που θα ενθουσιάσουν κάθε επισκέπτη. Το φεστιβάλ αυτό δεν αφορά μόνο τη μουσική και τη διασκέδαση, αλλά προσφέρει και μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε τα πανέμορφα τοπία της λίμνης Τριχωνίδας και να συμμετάσχετε σε διάφορα lake sports.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε δραστηριότητες όπως canoe kayak και SUP, ενώ οι πιο αθλητικοί τύποι θα μπορούν να απολαύσουν το lake volley στις ειδικά διαμορφωμένες γήπεδα. Για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής, το Κτήμα Πιθάρι προσφέρει ένα μαγευτικό τοπίο που θα τους βοηθήσει να αποφορτιστούν και να ανανεωθούν.

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί τόσο ο εσωτερικός όσο κι ο εξωτερικός συναυλιακός τουρισμός στην Ελλάδα. Τι ισχύει στην περίπτωση του Lake Party;

Τα τελευταία χρόνια, ο εσωτερικός και εξωτερικός συναυλιακός τουρισμός στην Ελλάδα παρουσιάζει σημαντική αύξηση, και το Lake Party δεν αποτελεί εξαίρεση. Για εμάς, αυτό αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση, αλλά και μια ευκαιρία. Η περιοχή μας, παρά τη φυσική της ομορφιά και τις εκπληκτικές εικόνες που προσφέρει, δεν έχει ακόμα προβληθεί και αναδειχθεί στον βαθμό που της αξίζει. Ωστόσο, έχουμε παρατηρήσει μια σημαντική αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών που προέρχονται τόσο από διάφορα μέρη της Ελλάδας όσο και από το εξωτερικό.

Το Lake Party φιλοδοξεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους προορισμούς συναυλιακού τουρισμού στην Ελλάδα, προσφέροντας κάτι παραπάνω από μια απλή μουσική εκδήλωση.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v