Αντίο Μπρέντα: Τα συγκινητικά μηνύματα των συμπρωταγωνιστών της στο Μπέβερλι Χιλλς

Η Σάνεν Ντόχερτι έφυγε χτες από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών, και οι συμπρωταγωνιστές της στην αγαπημένη σειρά της εφηβείας μας την αποχαιρετούν.

Αντίο Μπρέντα: Τα συγκινητικά μηνύματα των συμπρωταγωνιστών της στο Μπέβερλι Χιλλς

Μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς των παιδιών που μεγάλωσαν στα 90s, η Σάνεν Ντόχερτι, κατά κόσμον Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλλς, σόκαρε χτες τον πλανήτη αφήνοντας την τελευταία της πνοή στα 53 της μόλις χρόνια. Ανάμεσα στα συγκινητικά μηνύματα που κατέκλυσαν το ίντερνετ με την είδηση του θανάτου της, ήταν και εκείνα των συμπρωταγωνιστών της στην πιο δημοφιλή σειρά της θρυλικής δεκαετίας.

«Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι την τεράστια θλίψη μου για την απώλεια της παλιάς φίλης μου Σάνεν, της γυναίκας που έχω περιγράψει συχνά ως έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ» έγραψε η Τζένι Γκαρθ, που υποδυόταν την Κέλι στα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλλς. «Η σχέση μας ήταν πραγματική και ειλικρινής. Μας έβαζαν τόσο συχνά τη μία εναντίον της άλλης, αλλά τίποτα από αυτά δεν αντικατόπτριζε την αλήθεια της πραγματικής μας σχέσης που χτίστηκε στον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό. Ήταν θαρραλέα, παθιασμένη, αποφασισμένη και πολύ στοργική και γενναιόδωρη. Θα μου λείψει και θα την τιμώ πάντα βαθιά στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου. Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένειά της και τον Bowie και όλους τους ανθρώπους που την αγαπούσαν».

Σοκαρισμένος και θλιμμένος δήλωσε από την πλευρά του ο Τζέισον Πρίστλεϊ, ο Μπράντον της δημοφιλούς σειράς. «Ήταν μια δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές».

«Αδερφή μου… Με αγαπούσες πάντα. Ήσουν ένα μεγάλο μέρος της αντίληψής μου για το τι θα πει Αγάπη. Θα μου λείψεις περισσότερο από όσο μπορώ να επεξεργαστώ αυτή τη στιγμή. Σε ευχαριστώ για το δώρο του εαυτού σου» έγραψε ο Μπράιαν Όστιν Γκριν, που υποδυόταν τον Ντέιβιντ στη σειρά.

Η Κάρολ Πότερ, η τηλεοπτική… μαμά της, σημείωσε: «Τι ταξίδι έχει διανύσει! Έφυγε πολύ νωρίς. Καθ’ όλη τη διάρκεια έμεινε πιστή στον εαυτό της και μας έδωσε ένα παράδειγμα θάρρους και επιμονής αντιμετωπίζοντας τον ίδιο της τον θάνατο. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

Η Αντρέα του Μπέβερλι Χιλλς, Γκαμπριέλ Καρτέρις έγραψε: «Τόσο νέα, τόσο λυπηρό. Αναπαύσου εν ειρήνη, Σάνον. Ξέρω ότι ο Λουκ [Πέρι], είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες για να σε αγαπάει».

Η Τόρι Σπέλινγκ, η Ντόνα της σειράς, έβαλε ένα στόρι με μια φωτογραφία της μαζί με την Σάνεν, και λεζάντα «δεν έχω ακόμη λόγια, αλλά ΕΜΕΙΣ ξέραμε, και αυτό είναι που μετράει».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v